Afyonkarahisar'da 1 Mayıs Güvenlik Toplantısı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Afyonkarahisar'da 1 Mayıs Güvenlik Toplantısı

Afyonkarahisar\'da 1 Mayıs Güvenlik Toplantısı
05.05.2026 23:56

1 Mayıs kutlamaları için Afyonkarahisar'da güvenlik önlemleri değerlendirilerek toplantı yapıldı.

Afyonkarahisar'da yarın gerçekleştirilen 1 Mayıs Emek ve dayanışma Günü'nün huzur ve güven ortamında geçmesi amacıyla güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.

İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya müdür yardımcıları ile şube müdürleri de katıldı. Toplantıya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erol, 1 Mayıs'ta emniyetin bütün birimlerinin görevinin başında olacağını vurguladı. Erol, "Emniyet Genel Müdürümüz Mahmut Demirtaş başkanlığında Video Konferans Sistemi (VKS) üzerinden gerçekleştirilen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü konulu genel değerlendirme toplantısına katılım sağladık.

Emeğin, alın terinin ve dayanışmanın simgesi olan bu anlamlı günün ilimizde huzur ve güven ortamı içerisinde kutlanabilmesi amacıyla birimlerimiz tarafından yürütülen hazırlıklar detaylı şekilde gözden geçirildi. Sahada görev alacak ekiplerin planlamaları ile alınacak güvenlik tedbirleri değerlendirilmiştir. Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü olarak tüm birimlerimizle görevimizin başındayız" ifadelerine yer verdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar'da 1 Mayıs Güvenlik Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement