Afyonkarahisar kent merkezinde korsan otomobil galericiliği yapanlara idari para cezası verileceği bildirildi.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, yaptığı yazılı açıklamada, şehir merkezinde otomobil alım ve satımı yapılması ile ilgili vatandaşlardan ve İl Emniyet Müdürlüğünden gelen talepleri değerlendirdiklerini belirterek, Belediye Meclisinde korsan galericilik yapanlara 170 lira para cezası uygulanması konusunda karar alındığını kaydetti.
Bu yöntemle araç satışı yapanların kentin ücrete tabi olmayan caddelerini tercih ettiğini ifade eden Çoban, şunları bildirdi:
"Bu araç, saatlerce, günlerce satılıncaya kadar o caddede bekletiliyor. Satıldığı zaman da başka bir araç yerini alıyor. Bu durum hem galerici esnafımızın kendi iştigal sahasına bir darbe hem de sokaklarımızın, yollarımızın bu şekilde boş yere işgal edilmesi anlamına geliyor. Bu tür yöntemlerle araç satışı yapanlara 170 lira idari yaptırım cezası uygulanacak."
- AFYONKARAHİSAR
Son Dakika › Yerel › Afyonkarahisar'da Korsan Galericiliğin Önüne Geçilecek - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?