Agc'de Suat Deniz Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Agc'de Suat Deniz Güven Tazeledi

Agc\'de Suat Deniz Güven Tazeledi

Aydın Gazeteciler Cemiyeti'nin (AGC) yapılan olağan genel kurulunda mevcut başkan Suat Deniz güven tazeledi.

27.01.2013 14:50

Aydın Gazeteciler Cemiyeti'nin (AGC) yapılan olağan genel kurulunda mevcut başkan Suat Deniz güven tazeledi. Tek liste ile gidilen kongrede yapılan tüzük değişikliği ile seçim süresi 2 yıldan 3 yıla çıkartılırken, internet medyası üyelerinin de cemiyete üye yapılmasına kararlaştırıldı.

AGC Nezih Demirkent Salonunda yapılan genel kurula MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, Aydın Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Hulisi Akşit, AGC eski başkanı Mustafa Çezik, cemiyet üyeleri ve davetliler katıldı.

2 yıllık geçen sürede cemiyetin yaptığı faaliyetler hakkında bilgi veren AGC Başkanı Suat Deniz, internet medyası mensuplarına da cemiyet üyeliğine kabul etmek istediklerini ve bütün basın çalışanlarını kucaklamayı amaçladıklarını dile getirdi.

Tüzük değişikliklerini gerekçeleriyle anlatan Suat Deniz'in açıklamalarının ardından 9 olan yönetim kurulu üye sayısının 11'e çıkması, 2 yıllık genel kurul süresinin 3 yıla çıkarılması ve internet medyası mensuplarının da cemiyete üye olması oy çokluğu ile kabul edildi.

Genel kurulun seçimler bölümünde Suat Deniz'in yanı sıra Erdal Karakavukoğlu'da liste çıkartırken, Erdal Karakavukoğlu'nun listesinde yer alan bir ismin cemiyete üye olmadığı ortaya çıkması üzerine Karakavukoğlu listesini geri çektiğini açıkladı.

Genel kurulun son bölümünde yönetim kurulu oylamaya sunuldu. 86 Cemiyet üyesinden 50 üye oy kullanırken, Suat Deniz 44 oy aldı. Bir oyun geçersi sayıldığı genel kuruda 5 oyda boş çıktı.

Suat Deniz başkanlığındaki yeni yönetim, Cavit Eskici, İhsan Karataş, Önder Yıldırımcan, Orhan Karagöl, Bülent Çam, İbrahim Kılınç, Semra Şener, Hüsamettin Kaçar, Melek Gürbüz ve Özgül Ata isimlerinden oluştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Agc'de Suat Deniz Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement