Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından bin 300 konutun yapıldığı alanda incelemelerde bulundu.
Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, kentsel dönüşüm projesinin uygulanacağı dört mahalleden biri olan Fırat Mahallesi'nde konutların yapımının devam ettiğini ifade etti.
İkinci etapta yapılacak konutlar için yıkım ve yer hazırlama işlemlerinin belediye tarafından yapıldığını belirten Arslan, "2012 yılı inşaat döneminin başlamasına kadar ikinci etap yapılacak olan bin 128 konutun yapımı için yıkım ve yer hazırlığı çalışmaları devam etmektedir. Belediyemiz tarafından yıkım ve yer teslimi çalışmaları yapılmaktadır" dedi.
- AĞRI
Son Dakika › Yerel › Ağrı'da Yapımı Devam Eden TOKİ Konutları - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.