Ahlat Bitlis Tanıtım Günleri'ne Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Ahlat Bitlis Tanıtım Günleri'ne Hazırlanıyor

Ahlat Bitlis Tanıtım Günleri\'ne Hazırlanıyor

Bitlis'in Ahlat Kaymakamlığı, İstanbul Feshane'de düzenlenecek olan Bitlis Tanıtım Günlerinde yapılacak faaliyetlerle ilgili bir toplantı düzenledi.

08.10.2013 15:09  Güncelleme: 15:14

Bitlis'in Ahlat Kaymakamlığı, İstanbul Feshane'de düzenlenecek olan "Bitlis Tanıtım Günleri"nde yapılacak faaliyetlerle ilgili bir toplantı düzenledi.

Ahlat Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Ahlat İlçe Kaymakamı Osman Dölek, Ahlat İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Kaymak, Ahlat İlçe Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra bazı meslek sahipleri ile bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Toplantıda açılış konuşmasını yapan Ahlat Kaymakamı Osman Dölek, 31 Ekim-1-2-3 Kasım 2013 tarihinde İstanbul Feshane'de yapılacak olan 'Bitlis Tanıtım Günleri'nde yapılacak faaliyetler hakkında durum değerlendirmesi yapılması için toplandıklarını belirterek, öneri ve eleştirisi olan tüm katılımcılardan görüşlerini bildirmesini istedi.

Bitlis Tanıtım Günleri ile ilgili ilerleyen günlerde yeniden bir araya gelinerek, tekrar değerlendirme yapılacağı da belirtildi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahlat Bitlis Tanıtım Günleri'ne Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement