Ahlat Kaymakamlığı Fotoğrafçıları Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Ahlat Kaymakamlığı Fotoğrafçıları Unutmadı

Ahlat Kaymakamlığı Fotoğrafçıları Unutmadı

Bitlis’in Ahlat Kaymakamlığı, Bir Dünya Fotoğraf Gezi Kültür ve Turizm Derneği’nin organizesi ile ilçeye gelen fotoğrafçıları yemekte ağırladı.

03.02.2014 14:58

Bitlis'in Ahlat Kaymakamlığı, Bir Dünya Fotoğraf Gezi Kültür ve Turizm Derneği'nin organizesi ile ilçeye gelen fotoğrafçıları yemekte ağırladı.

Kaymakam Osman Dölek, İstanbul Beylikdüzü'nde 18'ncisi düzenlenen "EMİTT 2014 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı"nda olduğu için yemeğe katılamadığını ifade ederek, birçok ilden fotoğrafçıların Ahlat'a gelmesinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Kaymakam Dölek, iletmiş olduğu mesajında, EMİTT Fuarı'nda olduğu için fotoğrafçılarla bir araya gelemediğini ifade ederek, "Fotoğrafçıları ilçemizin tanıtımı açısından da oldukça faydalı çalışmalar yapacağına inanıyorum. Fotoğrafçı arkadaşlara çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

İlçeye gelen fotoğrafçılara yemekte eşlik eden Ahlat Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Zübeyir Ergezen, ilçeye gelen profesyonel fotoğrafçılarla bir araya gelmekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, bu tür organizasyonların ilçeye katkı sağladığını söyledi.

Bir Dünya Fotoğraf Gezi Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Samet Adıyaman ise, Ahlat Kaymakamı Osman Dölek'in burada olmamasına rağmen fotoğrafçıları hatırladığı için teşekkür ettiğini belirterek, bu tür fotoğraf etkinliklerini ise daha sık düzenleyeceklerini söyledi.

Yemeğin ardından Ahlat Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Zübeyir Ergezen tarafından fotoğrafçılara Ahlat tanıtım kitabı hediye edildi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahlat Kaymakamlığı Fotoğrafçıları Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement