Bitlis'in Ahlat ilçesinde faaliyet gösteren bazı sivil toplum kuruluşları (STK) ile mahalle muhtarları aylık rutin toplantılarını yapmaya devam ediyor.
Ahlat Öğretmenevi'nde bir araya gelen bazı STK temsilcileri ile mahalle muhtarları, ilçedeki bazı sorunları masaya yatırarak görüş alış verişinde bulundular. Amacın, ilçenin gelişmesine her anlamda katıda bulunmak olduğu vurgulanan toplantıda, yeni yapılan Çevre Yolunun ise birçok tehlikeye sebep olabileceği ifade edildi.
Yeni yolun kavşaklarında ışıkların olmayışı, kavşakların kapatılması, yolda emniyet şeridinin olmayışı ve şehir içi dolmuşlar için yolda cep bulunmamasının tehlikelere yol açabileceği belirtilirken, çözüm için bir rapor hazırlanarak Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık ve Ulaştırma Bakanlığı'na gönderilmesine karar verildi. - BİTLİS
Son Dakika › Yerel › Ahlat'ta Stk ve Mahalle Muhtarları Toplantısı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.