Ailemle Birlikte Okuyorum" Projesi İlgi Görüyor - Son Dakika
Yerel

Ailemle Birlikte Okuyorum" Projesi İlgi Görüyor

Ailemle Birlikte Okuyorum" Projesi İlgi Görüyor

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde Osman Önal İlkokulu öğrencileri, il genelinde uygulanan "Ailemle Birlikte Okuyorum" projesi kapsamında, aileleriyle birlikte evde kitap okuyor.

28.05.2015 12:11

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Osman Önal İlkokulu öğrencileri, il genelinde uygulanan "Ailemle Birlikte Okuyorum" projesi kapsamında, aileleriyle birlikte evde kitap okuyor.

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde başlatılan "Ailemle Birlikte Okuyorum" projesi kapsamında, Korkuteli Osman Önal İlkokulu öğrencileri de, aileleriyle birlikte evde kitap okuyor.

Osman Önal Önal İlkokulu Müdürü Hasan Karatopak birinci sınıflardan itibaren projenin uygulanması konusunda titizlik gösterdiklerini belirterek, velilerin de bu konuda duyarlı davrandıklarını söyledi. Karatoprak, kitap okumanın, ailelerle birlikte yapıldığında daha verimli olduğunu ve öğrenciler ve diğer aile bireylerinin okumayı alışkanlık haline getirdiklerini söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ailemle Birlikte Okuyorum' Projesi İlgi Görüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement