AK Gençlik Vakfıkebir'de Teşkilatlanıyor - Son Dakika
Yerel

AK Gençlik Vakfıkebir'de Teşkilatlanıyor

AK Gençlik Vakfıkebir\'de Teşkilatlanıyor

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesine bağlı Yalıköy beldesinde AK Parti Gençlik Kolları Teşkilatı kurularak yapılacak olan yerel seçim çalışmalarına başladı.

27.02.2014 15:04  Güncelleme: 15:03

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesine bağlı Yalıköy beldesinde AK Parti Gençlik Kolları Teşkilatı kurularak 30 Mart 2014'de yapılacak olan yerel seçim çalışmalarına başladı.

Yalıköy Belde Gençlik Kolları Teşkilatı'nın tanıtım toplantısına katılan AK Parti Vakfıkebir Belediye Başkan adayı Muhammet Balta, gençliği olmayan bir ülkenin güçlü bir geleceğinin olamayacağına dikkat çekerek, "Aynı durum siyasi partiler için de geçerlidir. AK Parti, sizler gibi gençlerin ve inanan vatandaşların sayesinde bu günlere gelmiştir. Siz gençlerimizin ve vatandaşlarımızın Sayın Başbakanımıza verdiği değer ve duyduğu güven ülkemizi dünyada hatırı sayılır, sözü dinlenen bir ülke haline getirmiştir. Kendinize olan güveninizin Başkanımıza da yansıması dünyada ender rastlanan siyasi olaylardandır. Cesaretiniz ve çalışkanlığınızdan dolayı sizleri kutluyor, hepinize sevgiler sunuyorum" dedi.

Gençlik Kolları Yalıköy Belde Başkanlığı'na Ünal Kılıç'ın getirildiği tanıtım toplantısına AK Parti Vakfıkebir Belediye Başkan adayı Muhammet Balta, Yalıköy Belde Belediye Başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi birinci sıra adayı Ali Bayram Tanrıverdi, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Kasım, Belediye Meclisi adayları Halil İbrahim Garbetoğlu, Şerafettin Furuncu ve Lokman Kılıç katıldılar. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Gençlik Vakfıkebir'de Teşkilatlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement