AK Parti Aday Adayı Ali Bakan Stk Kadın Temsilcileriyle Biraraya Geldi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Aday Adayı Ali Bakan Stk Kadın Temsilcileriyle Biraraya Geldi

AK Parti Aday Adayı Ali Bakan Stk Kadın Temsilcileriyle Biraraya Geldi

Hukuder Şube Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Av.

07.09.2013 19:11

Hukuder Şube Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Av. Ali Bakan, Malatya'daki sivil toplum kuruluşlarının kadın kolları ve komisyon üyeleri ile buluştu.

Hürriyet Parkı'ndaki Yeşil Elma Lokantası'nda düzenlenen toplantıya kalabalık bir kadın topluluk katıldı. Toplantıda konuşan Bakan, Malatya'nın büyükşehir olması için büyük bir vizyon ve ruhun oluşturulması gerektiğini ifade etti. Bakan, "Büyükşehir sözde değil, yapılan icraatlarla özde de olmalıdır. Malatya bölgenin önemli bir şehridir. Batının, Doğu'nun Kuzeyin ve Güneyin kavşak noktasında bulunan önemli bir şehirdir. Bu avantajlarımızı iyi kullanarak Malatya'yı 5 yılda inanç, turizminde, sağlık turizminde, kültür turizminde, kongre turizminde ve eğitimde yapılacak ciddi planlama ve projelerle marka şehir yapmalıyız" dedi.

Bakan, Malatya'nın yetiştirdiği büyük devlet ve siyaset adamlarıyla öne çıkan bir şehir olduğunu ifade ederek, yapılacak mahalli seçimlerde AK Parti'nin oyunu yüzde 70' lerin üzerine çıkarmak hedefi ile yola çıktıklarını kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Aday Adayı Ali Bakan Stk Kadın Temsilcileriyle Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement