AK Parti Adayı Barut'a Kadınlardan Destek - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adayı Barut'a Kadınlardan Destek

AK Parti Adayı Barut\'a Kadınlardan Destek

‘Manavgat Sevdamız Gerçek’ sloganıyla 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarını sürdüren Ak Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut’a kadınlar büyük destek veriyor.

26.02.2014 16:21

'Manavgat Sevdamız Gerçek' sloganıyla 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarını sürdüren Ak Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut'a kadınlar büyük destek veriyor.

30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için 'Manavgat Sevdamız Gerçek' sloganıyla kampanyasını sürdüren Ak Parti Belediye Başkan adayı Recep Barut'a Barbaros Seçim Bürosu'nda Yayla ve Bayır Mahallesi'nde yaşayan kadınlarla bir araya geldi. Toplantıya Barbaros Bulvarı'nda esnaf gezisi yapan Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse, İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

Kadınların seçimlerde kendisine verdikleri desteğin çok önemli olduğunu ifade eden Barut, "Bana verdiğiniz bu desteği asla unutmayacağım. Ben, sizlerin sayesinde belediye başkanı olacağımı biliyorum. Sizlere desteğinizden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ak Parti Manavgat İl Başkanı Mustafa Köse de, "Biz 30 Mart'ta yapılacak olan seçimi kazanacağıma olan inancım bir kat daha arttı. Şunu biliyorum ki, ön planda erkekler görünse de aslında seçimi kazanan sizlersiniz. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan da 1994'te İstanbul'da seçimi kadınların sayesinde kazanmıştı. Sizde ki bu azimle biz Manavgat'ı da kazanacağız inşallah" diye konuştu

Yapılan konuşmaların ardından kadınlar tarafından Ak Parti Manavgat Belediye Başkan Adayı Recep Barut için hazırlanan pasta Recep Barut, eşi Ayşegül Barut ve Ak Parti Manavgat Kadın Kolları Başkanı Eda Temur Tansak tarafından kesildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Adayı Barut'a Kadınlardan Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement