AK Parti Adayı Barut'tan Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adayı Barut'tan Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Adayı Barut\'tan Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, “Manavgat Sevdamız Gerçek” sloganıyla sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında köyleri ziyaret ediyor.

14.03.2014 15:30

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, "Manavgat Sevdamız Gerçek" sloganıyla sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında köyleri ziyaret ediyor.

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, Çeltikçi, Aşağı Işıklar ve Demirci köylerini ziyaret etti. Vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan Recep Barut, yaptığı konuşmalarda, Büyükşehir Belediyesi yasası ve yeni Manavgat'a dair projelerini anlattı. Büyükşehir Belediye Yasası ile birlikte köylerin öneminin arttığını vurgulayan Barut, "Siz bugüne kadar hep muhtar seçtiniz ve muhtardan hizmet beklediniz. Ama seçtiğinizi muhtarın hiç bütçesi yoktu. Muhtarlarda, köylerine hizmet alabilmek için tabiri caizse kapı kapı dolaştılar" dedi. Yeni yasayla birlikte köylerde yaşayanların artık ilçe belediye başkanlarını ve büyükşehir belediye başkanlarını seçeceklerini ifade eden Barut, "Bundan sonra hizmet gelmezse belediye başkanlarından hesap soracaksınız" diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi yasası aleyhinde köylerde her türlü iftiranın atıldığını belirten Barut, "Büyükşehir Belediyesi Yasası'na göre, hali hazırda bulunan bütün evleriniz ve ahır gibi diğer yapılar 31 Mart'tan itibaren ruhsatlı kabul edilecek. Yeni ev yaptıracaklar içinde belediyeden hiçbir kuruş para ödemeden beğeneceğiniz bir projeyi alacak ve ev yaptıracaksınız. Bundan dolayı bu yasayla ilgili söylenen hiçbir söze itibar etmeyin" dedi.

Kendisinin başkanlığı süresince Manavgat'ın 78 köyünü modern ve yaşanabilir standartlara kavuşturacağını ifade eden Barut; şunları söyledi:

"Bütün köylerimize içinde her türlü sosyal faaliyetin yapılabileceği kapalı alanların, çocuk oyun guruplarının ve ücretsiz internet hizmetinin yer aldığı parklar yapacağız. Bu kapalı alanlarda düğün gibi, mevlit gibi, toplu yemek gibi her türlü etkinliği yapacaksınız. Mevcut belediye yönetimi bu artışa uygun politikalar üretemiyor. Manavgat'ta konut alanları üretilemiyor. Çünkü belediye yeni imar uygulamasını 5 senedir yapmadı. Konut fiyatları her geçen gün artıyor."

Barut, Kum mevkine yapılacak olan Turkuapark ve Kuzey Manavgat projeleri ile Çeltikçi, Aşağı Işıklar ve Demirci köylerinde yaşam standartlarının artacağını da sözlerine ekledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Adayı Barut'tan Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement