AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, "PKK bir terör örgütüdür, bunun kesinlikle başka bir açıklaması yoktur" dedi.
Fırat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi'nin bir televizyon programında söylediği sözlere dikkati çekti.
"Acaba terör örgütü nasıl olur?' diye sormak lazım" diyen Fırat, şöyle konuştu:
"Terör örgütü, eğer insanların canlarına, mallarına zarar veriyorsa, polise, askere saldırıyorsa bunlar terör eylemlerdir. Terör örgütü PKK, tüm bunları yapmaktadır. Bununla ilgili yapmadığı bir şey varsa Baro Başkanı onu açıklasın. Terör örgütü PKK, yapmış olduğu bütün eylemleri terörizm adı altında yaptığı için PKK bir terör örgütüdür, bunun kesinlikle başka bir açıklaması yoktur."
Son Dakika › Yerel › AK Parti Adıyaman Milletvekili Fırat Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.