AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Yönetim Kurulu toplantısı Beyyazı beldesinde yapıldı.

26.12.2012 16:19

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Yönetim Kurulu toplantısı Beyyazı beldesinde yapıldı.

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, yaptığı konuşmada, Afyonkarahisar Belediyesi Başkanı olarak Burhanettin Çoban'ın seçilmesiyle 50 yıldır yapılmayan altyapı hizmetlerinin gerçekleştirildiğini söyledi.

Olucak ve Çavuşbaş gibi mahallelerin tüm altyapı sorunlarının belediye tarafından çözüldüğünü ifade eden Eser, şöyle devam etti:

"Bu yerlere 50 yıl çivi bile çakılmamıştı. Sit alanı olan bu yerlerde bu hizmetlerin götürülmesi zordu ancak belediye başkanımızın gayretleri ile yarım asır altyapı hizmeti gitmeyen bu yerlerin su ve yol sorunları çözüldü. Afyonkarahisar'da bir yıl önce mevsim normallerinin çok altında düşük sıcaklıkların olduğu bir kış yaşandı. Yaşanan sert kıştan en çok yollar etkilendi. Afyonkarahisar'da 2009-2012 yılları atılan asfalt şimdiye kadar hiç atılmadı. İlkbahar mevsimi ile belediye, şimdiye kadar görülmemiş çapta bir yatırımla zarar gören yolların tümünü yeniden asfaltladı. 3 yılda 1,5 milyon metrekare asfalt atıldı. Aynı süre içinde belediye tarafından ayrıca 1 milyon 25 bin metrekare de beton parke döşendi. Çoban, adayken açıkladığı tüm projeleri hayata geçirdi. Katı atık bertaraf tesisinden elektrik elde ediliyor. İnşallah gelecekte bu tesislerden üretilen elektrikten Afyonkarahisar daha fazla istifade edecektir. Katı Atık Birliği sıfatıyla Afyonkarahisar aylık 200 bin lira ödüyordu. Afyonkarahisar'da hizmet vermeye başlayan tıbbi atık tesisi ile de 30 bin ila 50 bin lira arasında gelir sağlanmakta."

Toplantıya Beyyazı Belde Başkanı Muharrem Doğantaş, Beyyazı eski Belediye Başkanı Ahmet Ünal, AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe başkan yardımcıları Ali Karkı, Levent Seleoğlu, Mehmet Beşkardeş, Ali İhsan Çelik, Kadir Okyar, Mehmet Kırker, Kadir Tarkan, Mustafa Albay, Mustafa Yılmazaslan ve İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Kocakulak ile yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Muhabir: Canan Tükelay

Yayıncı: Deniz Açık - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement