AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Remziye Sıvacı Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Remziye Sıvacı Açıklaması

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Remziye Sıvacı Açıklaması

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Prof. Dr. Remziye Sıvacı merkeze bağlı Çıkrık ve Beyyazı beldelerinde vatandaşlara seslendi.

04.06.2015 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Prof. Dr. Remziye Sıvacı merkeze bağlı Çıkrık ve Beyyazı beldelerinde vatandaşlara seslendi.

Seçim çalışmalarına Afyonkarahisar merkeze bağlı Çıkrık ve Beyyazı beldelerinde devam eden Sıvacı'ya her iki beldede de vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Beyyazı ve Çıkrık beldelerinde yaptığı konuşmada sağlık alanındaki yatırımlardan söz eden Sıvacı, şu ifadelere yer verdi:

"Kıymetli kardeşlerim biliyorsunuz ki ben bir hekimim ve işim şifa dağıtmak. Uzmanlık alanım sağlık. Eğer söz konusu sağlıksa akan suların durması gerekiyor ama bu ülkede 13 yıl önce hastanelerin halini dağıtmış olduğumuz gazetelerde anlatmaya çalışıyoruz. Uzun hasta kuyrukları, hastane ayrımları, parası olmaması nedeniyle günlerce hastanelerde mağdur kalan insanlar, almak istediği ilacı bugün aldığı fiyatın kat be kat daha fazlasını ödeyerek satın alanlar, o günleri hatırlamak bile istemiyorum."

"SAĞLIKTA ABD VE AB'DEN DAHA İYİYİZ"

Hastanelerin, bir vatandaş hasta olduğunda onu zengin veya fakir diye ayırmadan bakma zorunluluğu olduğunu belirten Sıvacı, "2002 öncesi işte aynen bu anlattığım gibiydi hastanelerin hali. Bugün en fakiri bile istediği gibi hastaneye gidip muayene oluyor ve hiçbir ücret ödemiyor. Bizi Avrupa ile Amerika ile kıyaslıyorlar. Avrupa'da eğer özel sağlık sigortanız olmasın, haliniz haraptır veya işiniz olmasın yine aynı şekilde bakmıyorlar ilgilenmiyorlar. Güya Avrupa'da demokrasi ve insan hakları var. Amerika'da da aynı durum söz konusu! Paran yoksa Amerika'da da Avrupa'da da hiçbir sağlık kuruluşunda tedavi olamazsın, ama gece gündüz eleştirdiğin Türkiye'de olursun. Hem de son derece hijyenik olan ve son derece teknolojik cihazlara sahip kamu hastanelerinde. Bu kamu hastaneleri şu anda dünyada parmakla gösterilen hastanelerle eşdeğer ameliyatlar yapabilen, özel hastanelerle kıyaslanabilecek durumda. Az önce içler acısı halini saydığım hastanelerin yani SSK'nın o dönem başındaki isim, bugün Türkiye'de hükümetin başına geçmeye talip olan ana muhalefet partisinin genel başkanı. SSK'yı idare edemeyen bir kimse hükümetin başına gelirse halinizi siz düşünün" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Remziye Sıvacı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement