AK Parti'li Milletvekili Adayı Cengiz Sağlam, Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Milletvekili Adayı Cengiz Sağlam, Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti\'li Milletvekili Adayı Cengiz Sağlam, Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Cengiz Sağlam, Büyükkalecik ve Değirmenayvalı Beldeleri ile Küçükkalecik ve Sarık köylerindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

15.10.2015 18:01  Güncelleme: 18:55

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Cengiz Sağlam, Büyükkalecik ve Değirmenayvalı Beldeleri ile Küçükkalecik ve Sarık köylerindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

Sağlam, Değirmenayvalı ve Büyükkalecik'te AK Parti'nin sağlık alanında yaptığı yatırımları anlattı. Sağlam, "Biliyorsunuz bende aslen Emirdağlıyım. Ankara, Eskişehir ve Afyonkarahisar arasında yer alan ilçemizde 2002 yılından önceki sağlık alanı gerçekten içler acısıydı. Bunun için çok gerilere gitmeye gerek yok. Benim çok yakın akrabalarımdan biliyorum. Onların Ankara ve Eskişehir yollarında yaşadığı sıkıntıları çok iyi hatırlıyorum. Haftada 3 gün Ankara ve Eskişehir yollarında saatlerce perişan olurlardı. 13 yıl önce hastaneye gittiğimizde doktor bulamazken, şimdi en ücra köyümüze kadar, hastaneye gelemeyen vatandaşımızın ayağına aile hekimi gidiyor. Büyükkalecik Beldesinin yolları ne kadar yokuş olursa olsun sağlık hizmetlerinin hiç aksamadığını biliyorum. İstediğimiz ilacı, istediğimiz eczaneden rahatça alabiliyoruz. Muayene kuyruklarındaki ölen insanlar artık Afyonkarahisar'da ve Türkiye'de yok Allah'a şükür. AK Parti'den önce vatandaşımız parasını ödemeden Hastaneden cenazesini bile alamazdı. Hastalar, cenazeler günlerce rehin kalırdı. Çok şükür hükümetlerimiz milletimizin hizmetkarı oldu. Vatandaşlar rahata, huzura ve refaha kavuştu" dedi.

"KAZANIMLAR HEBA OLMAMALI"

Ziyaretlerinde AK Parti seçim beyannamesini vatandaşlara anlatan Cengiz Sağlam, seçim çalışmalarının başından itibaren iktidar partisi olmaya en yakın parti olmaktan dolayı halktan büyük ilgi ve alaka gördüklerini söyledi. Küçükkalecik köyünde yaptığı konuşmada Sağlam, "1 Kasım seçimleri ülkemiz ve Afyonkarahisar'ımız için çok önemli. Parti olarak biz, Küçükkalecik köyü olarak sizler bunun farkındasınız. Bu seçimlerde vereceğimiz kararla 13 yıldan bu yana ülkemizin AK Parti iktidarı ile her alanda elde ettiği kazanımlar kalıcı hale gelip devam mı edecek? Yoksa eski Türkiye dediğimiz kriz günlerine geri dönülerek, heba mı olacak? Her şeyden önce bunu iyice sorgulamamız gerekiyor. Ben sizlerin sandıkta gereken cevabı vereceğinize yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Milletvekili Adayı Cengiz Sağlam, Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement