AK Parti Ağrı Milletvekili Gökçe'den Ziyaretler - Son Dakika
Yerel

AK Parti Ağrı Milletvekili Gökçe'den Ziyaretler

AK Parti Ağrı Milletvekili Gökçe\'den Ziyaretler

AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, Ramazan ayının son haftası ve bayram tatilini teşkilatlar ve vatandaşları ziyaret ederek geçirdi.

09.07.2016 15:30

AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, Ramazan ayının son haftası ve bayram tatilini teşkilatlar ve vatandaşları ziyaret ederek geçirdi.

Ramazan ayı süresince mahalle muhtarları ile birlikte dar gelirli aileleri ziyaret eden AK Parti Ağrı Milletvekili Gökçe, akşam saatlerinde ise esnaf ziyaretlerine çıkarak yoğun bir mesai harcadı. Ramazan bayramı ile birlikte tüm teşkilatları sivil toplum örgütlerini ziyaret etmek için yollara koyulan Gökçe, gittiği tüm ilçelerde önce teşkilat daha sonra ilçe halkıyla bir araya geldi. Uzun süre vatandaşlarla sohbet eden Gökçe "Mübarek Ramazan ayında ilimizdeki dar gelirli aileler, yetimler ve mahalle halklarıyla birlikte geçirmeye çalıştık. Bayramlar kardeşlik duygularının pekiştiği çok özel günlerdir. Bu bayramın tüm Müslüman alemine hayırlara vesile olmasını ve yeryüzünde akan kanın ve gözyaşının durmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Bizlerde bu düsturla hareket ederek kardeşliğimizin pekişmesi ve halkımızın sorunlarının yerinde görülmesi için bütün mahallelerimizi ve ilçelerimizi gezmeye çalıştık. Kadir Şinas Ağrı halkı misafirperverliği ve mütevaziliği ile sorunlarını anlattı. Bu sorunların bir bölümünü yerinde çözmeye çalıştık. Ancak gücümüz yettiğince diğer sorunların çözümü için gayret göstereceğimizi vatandaşlarımıza ilettik" dedi.

AK Parti iktidarında Ağrı'ya yıllardır büyük yatırımlar yapıldığını daha büyük yatırımların gelmesi için çalıştıklarını vurgulayan Gökçe, zamanla daha güzel işler yapacaklarını söyledi. Her fırsatta Ağrı'ya gelerek vatandaşlarla bir araya gelmeye çalıştığını ifade eden Gökçe, "Ramazan ayının büyük bölümünü Ağrı'da vatandaşlarımızla birlikte geçirdim. Gittiğimiz ziyaretlerde halkımızın bizlere ve partimize olan ilgisi şahsımı oldukça memnun etti. Her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelmeye gayret gösteriyoruz. Bayramı fırsat bilerek tüm ilçelerimizi ziyaret ettik ve halkımızın bayramını kutladık. Halkımıza bizlere gösterdikleri yoğun ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Ağrı Milletvekili Gökçe'den Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement