AK Parti Aydın Milletvekili Kılınç Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Aydın Milletvekili Kılınç Açıklaması

AK Parti Aydın Milletvekili Kılınç Açıklaması

"18 Haziran'da ihalesi yapılacak İmam Hatip Lisesi kompleksinde 32 derslik, 500 kişilik spor salonu ve 320 kişilik pansiyon yer alacak"

12.06.2014 16:16

AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, Nazilli ilçesinde 18 Haziran'da ihalesi yapılacak İmam Hatip Lisesi kompleksinde 32 derslik, 500 kişilik spor salonu, 320 kişilik pansiyonun yer alacağını bildirdi.

Kılınç, yaptığı açıklamada, son günlerde başta Polis Okulu olmak üzere birçok projenin startının verildiği Nazilli'ye yeni bir müjde daha verdiklerini belirtti.

İmam Hatip Lisesi kompleksi ile yeni bir eğitim kurumuna daha kavuşacak Nazilli'nin bölgenin parlayan yıldızı olma yolunda ilerlediğini ifade eden Kılınç, açıklamada şu görüşlere yer verdi:

"Her türlü engelleme ve karalama kampanyasına karşın hedeflediğimiz yoldan dönmeyerek böylesine önemli bir projeye start verdik. 18 Haziran'da ihalesi yapılacak İmam Hatip Lisesi kompleksinde 32 derslik, 500 kişilik spor salonu ve 320 kişilik pansiyonun yer alacak. Nazilli İmam Hatip Lisesi ve kompleksi ilçemizin önemli ihtiyaçlarından birisi.  Bu okulumuzun yapımı ile ilgili olarak bugüne kadar birçok badireden geçtik. Bizi bu konuda tembellikle, engel olmakla ve daha birçok hak etmediğimiz ithamlarla karşı karşıya bıraktılar. Ancak biz söylenenlere kulaklarımızı tıkadık. Bizim işimiz millete hizmet. Birileri istedi diye ya da birilerinin çıkarları zedelenecek diye doğru bildiğimiz yoldan dönmeyiz."

Kılınç, yapımı devam eden Nazilli İmam Hatip Orta Okulu inşaatının da 30 gün içinde tamamlanarak müteahhit firma tarafından milli eğitime teslim edileceğini kaydetti. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Aydın Milletvekili Kılınç Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement