AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay Açıklaması

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay Açıklaması

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretlerde, “Bartın’ın problemlerini iyi biliyoruz.

21.02.2014 17:09

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretlerde, "Bartın'ın problemlerini iyi biliyoruz. Bartın'ı projelerimizle marka şehir haline getireceğiz" dedi.

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay beraberinde İl Genel Meclisi Üyesi adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, Belediye Meclis Üyesi adayları Ferruh Harçvuran, İlker Camcı, Sinan Öztabak, Orhan Ağdacı ile birlikte kent merkezinde bulunan bankaları ardında esnafları ziyaret etti. Kalay bankalara yaptığı ziyaretlerde projelerini anlatarak, destek istedi. Banka ziyaretlerinden sonra Kalay Hükümet Caddesinde bulunan esnafları gezerek, hayırlı işler temennisinde bulundu. Kalay esnaflarla bir süre sohbet ettikten yeni bir Bartın için destek istedi.

Bartın'ı vizyon sahibi yapacaklarını ifade eden Kalay yaptığı açıklamada, "Bartın'ın problemlerini iyi biliyoruz. Bartın'ı projelerimizle marka şehir haline getireceğiz. Yol problemi, su problemi, ırmak sorunu, kanalizasyon ve çöp sorunuyla ilgili 48 tane projemiz var. Pazar günü Kültür Merkezinde yapılacak olan proje tanıtım toplantısında hepsini görsel olarak anlatacağız. Bunların çoğu büyük projelerdir. Şehir trafiğini çözecek, battı çıktı projemiz var. Bartın'a yakışır bir şehir parkı projemiz var. Bartın'da su konusunda sorunlar yaşandığını görüyoruz. Bartın'da şuanda bir arıtma sistemi yoktur. Musluklarımızdan çamurlu su akıyor. İsale hattımız çok eski dönemde yapılmıştır. Çöplük İnkumu'da sıkıntılı. Bununla ilgili katı atıklar bertaraf sistemi gerekmektedir. Hava kirliğinin önlenmesi için doğalgazın hemen hızlı bir şekilde yaygınlaşması lazımdır. Yol sorunu olarak Bartın artık bu çevre yolu içerisinde, çevre yolu özelliği kalmayan yol içerisinde sıkışmış bir vaziyettedir" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement