AK Parti Bartın Belediye Başkanı Seyfettin Kalay Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bartın Belediye Başkanı Seyfettin Kalay Açıklaması

AK Parti Bartın Belediye Başkanı Seyfettin Kalay Açıklaması

AK Parti Bartın Belediye Başkanı Dr. Seyfettin Kalay, “Bartın’da temel belediyecilik sorunlarının bile çözülememiş olduğunu gördük” dedi.

12.03.2014 10:15

AK Parti Bartın Belediye Başkanı Dr. Seyfettin Kalay, "Bartın'da temel belediyecilik sorunlarının bile çözülememiş olduğunu gördük" dedi.

AK Parti Bartın Belediye Başkanı Dr. Seyfettin Kalay seçim çalışmaları esnasında yaptığı açıklamada, "Bizler Bartın'a belediyecilik anlamında yaptığı olumlu işlerle katkıda bulunan tüm yönetimlere teşekkür ediyoruz. Yapılan olumlu çalışmalar her ne ise emeği geçenlere teşekkür ediyorum. 30 Mart yerel seçimlerine girerken biz ne tür projelerle bu seçime girmemiz gerekir ve Bartın'ın eksikleri nelerdir bunları değerlendirdik. Daha önceki yönetimlerde bulunan şahısları karalama gibi bir düşüncemiz kesinlikle yok ancak Bartın'da temel belediyecilik sorunlarının bile çözülememiş olduğunu gördük. Musluklarından suyun çamurlu aktığı, kanalizasyonların ırmağa aktığı, çöplerin İnkumu tepesinde yanmaya devam ettiği, hava kirliliğinin, trafik otopark sıkıntılarının devam ettiği bir belediye yönetimi ile karşılaştık. İmar sorunlarının devam ettiği de tespitlerimiz arasındadır. Bu sorunların devam etmesinde bu mevcut yönetimin ve daha önceki yönetimlerin payı var. Şu ana kadar belediyeciliğin görsel ve üst yapıyla ilgili çalışmalarla devam ettiğini tespit ediyoruz. Havuz, şelale, elektrik aydınlatmalarının değiştirilmesi ve daha çok kaldırım çalışmaları olduğunu görüyoruz. Alt yapı hizmetlerinin yapılamadığını, su sorununun devam ettiğini ve ırmak kirliliğinin üst boyutlara ulaştığını görmek için Bartın'da dolaşmak yeterli bir şeydir. Çalışmaların yetersiz olduğu açıktır. 2009 yılında mevcut Belediye Başkanımızın açıkladığı 21 proje var. Bu projelerin çoğunluğu yapılmadı. Bazıları kısmen yapıldı. Bu nedenle son dönemde başarılı bir belediyecilik yapılamadığını düşünüyorum" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Bartın Belediye Başkanı Seyfettin Kalay Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement