AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr Seyfettin Kalay Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr Seyfettin Kalay Açıklaması

AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr Seyfettin Kalay Açıklaması

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay Bartın Elazığlılar Derneğini ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Mevcut Belediye Başkanının 2009’da ki seçim vaatleriyle 2014’deki seçim vaatlerinin birçoğu aynıdır.

17.02.2014 08:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay Bartın Elazığlılar Derneğini ziyaretinde yaptığı açıklamada, "Mevcut Belediye Başkanının 2009'da ki seçim vaatleriyle 2014'deki seçim vaatlerinin birçoğu aynıdır. O vaatler 2009'da da geçerliydi, neden o zaman yapılmadı" dedi.

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, beraberinde İl Başkanı Yaşar Arslan, Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu, İl Genel Meclisi Üyesi Kenan Dursun ile birlikte Bartın Elazığlılar Derneğini ziyaret etti. Dernek ziyaretinde bir süre Elazığlılarla sohbet eden Kalay, Dernek Başkanı Zafer Kaya'dan faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Bartın için büyük projeleri olduğunu söyleyen Başkan adayı Seyfettin Kalay, "30 Mart sonrası Bartın'ı çöp sorunundan kurtaracağız. Bartın'a imar çalışmaları tamamladıktan sonra Bartın'ı büyüteceğiz. Üniversitemizde 10 bin öğrenci var. Yeni yaşam alanları oluşturarak, öğrenci sayısının 20 binlere çıkarmaya çalışacağız. Bartın'ın nüfusunu 100 binlere çıkartarak, cazibe merkezi yapacağız. Bu hizmetleri hükümet ile uyumlu bir belediye yapması lazımdır. Siz Ankara'ya ihtiyacım yok derseniz. Yerinizde sayarsınız. Mevcut Belediye Başkanının 2009'da ki seçim vaatleriyle 2014'deki seçim vaatlerinin birçoğu aynıdır. O vaatler 2009'da da geçerliydi, neden o zaman yapılmadı. Hava kirliliği had safhaya çıktı. Doğalgaz bu hızla giderse, 10 yılda anca tamamlanır. Şuan 600 abone bulunmaktadır. Seçim çalışmaları nedeniyle doğalgaz çalışmalarına da ara verdiler. Vatandaş hizmet bekliyor. Bartın'ın otopark sorununu da çözeceğiz. Cumhuriyet Meydanını genişletme projesi kapsamında meydanın altına büyük bir otopark yaparak, bu sorunu çözeceğiz. Şehir Parkı projemizle Bartın'a yakışır bir park yapacağız. Belediye hükümetle uyumlu frekansa gelince Bartın çok gelişecektir. Bizleri de misafir ettiğiniz teşekkür ediyorum. Burada Elazığ havasını yaşatıyorsunuz. Sizleri Ak belediyecilikle tanıştıracağız" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr Seyfettin Kalay Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement