AK Parti Bilecik İl Danışma Meclisi Haziran Ayı Olağan Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bilecik İl Danışma Meclisi Haziran Ayı Olağan Toplantısı

AK Parti Bilecik İl Danışma Meclisi Haziran Ayı Olağan Toplantısı

Bilecik'te AK Parti Bilecik İl Danışma Meclisi Haziran Ayı Olağan Toplantısı gerçekleştirildi.

29.06.2013 16:12

Bilecik'te AK Parti Bilecik İl Danışma Meclisi Haziran Ayı Olağan Toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, Kar Düğün Salonu'nda düzenlenen toplantıdaki konuşmasında, AK Parti Genel Merkezi'nin ve hükümetin, Türkiye genelinde AK Parti Teşkilatları olarak, çözüm sürecinde milletin sağduyusuyla güven duygusu içerisinde ortak hareket edildiğini kaydetti.

"İktidara geldiğimiz günden bugüne kadar milletimize sırtımızı dönmedik, dönmeyeceğiz" ifadelerini kullanan Kurtulmuş, şöyle devam etti:

"Hükümetimizin getirdiği istikrar neticesinde, milletin huzur ve kalkınması sürekli artarak devam ediyor. Bu Gezi olaylarında bir kez daha ortaya çıktı ki, AK Parti başarılı bir siyasi partidir. Bu millet, hem partisine hem de liderine sahip çıktı. Bundan sonraki süreçte de sahip çıkacağına inanıyorum. Şimdi, diyorlar ki, 'AK Parti kalsın, Başbakan gitsin'. Bu ülkede, yüzyılda zor yetişen bir Recep Tayyip Erdoğan, yetişti. Bu milletin evladı. Sizin beğenmediğiniz, yakıştıramadığınız, küçük gördüğünüz, varoşlardan geldiğini iddia ettiğiniz bu insanlar, iktidara geldi ve ülkeyi yönetiyor. Elitler, seçkinler, kendini üstün görenler, bu memleketin sahibi olduğunu söyleyenler, toplum mühendisliği yapanlar, Ankara'dan ülkeyi yöneten ve oradan dışarı çıkmayanlar artık bu millet sizi tasfiye etti. Millet, gerçek özünden çıkmış olanları iktidara getirdi. Şu anda millet kendi kendini yöneten bir millet oldu."

Türkiye'nin artık küresel ve bölgesel bir güç olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini, güçlü ve istikrarlı bir Türkiye'nin inşaa edilmeye başlandığını aktaran Kurtulmuş, dünyada mazlumları, haklıları, zayıfları ezen ve zulüm edenlere karşı nasıl davranılmasını gerektiğini tüm dünyaya tekrar hatırlatacaklarını ve milletin desteğiyle Türkiye'yi layık olduğu yerlere ulaştıracaklarını aktardı.

Konuşmaların ardından basına kapalı olarak devam eden toplantıda, Bayırköy Belde Başkanı Mustafa Yaman da 2009-2013 yılları arasında gerçekleştirdiği faaliyetlerini içeren bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantıya, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Hüseyin Çelik, AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, ilçe ve belde belediye başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri ile partililer katıldı. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Bilecik İl Danışma Meclisi Haziran Ayı Olağan Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement