AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun Açıklaması

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun Açıklaması

Haziran ayında yapılacak 25. dönem milletvekili genel seçimleri için AK Parti Bursa İl Başkanlığına başvuru yapanların sayısı 130’u geçti.

17.02.2015 19:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haziran ayında yapılacak 25. dönem milletvekili genel seçimleri için AK Parti Bursa İl Başkanlığına başvuru yapanların sayısı 130'u geçti. Aday adayı sayısınıh cuma gününe kadar 181'i aşması bekleniyor.

AK Parti Bursa milletvekili aday adaylığı için Bursa İl Başkanlığına başvuranların sayısı 130'u geçti. 20 Şubat Cuma gününe kadar sürecek olan başvuruların 2011 yılındaki 181 aday adayı sayısını geçeceğini ifade eden AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, "Milletvekili aday adaylığı için başvuru sayısı sadece bugün 60 oldu. Milletvekili aday adaylarının AK Parti'ye teveccühlerine teşekkür ederiz. İnşallah bu seçimlerde bir önceki dönemlerdeki aday adayı sayısını geride bırakacağız. Aday adaylarımız ne kadar bizim içimizden olsa dahi, heyecanlı olmaları bizleri de heyecanlandırıyor. Müracaat edenlerin arasında engelli arkadaşlarımızdan kadınlara kadar her kesimden insan var" diye konuştu.

Aday adaylığı başvurusunda bulunan eski Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin de vardı. Yükü paylaşmak için aday adayı olduğunu açıklayan Keskin, "Allah yardımcımız olsun. Tüm insanlarımızdan ve delegelerden temayül yoklaması için destek bekliyorum" dedi.

Annesinin duasını alarak bu yola çıktığını ifade eden aday adayı Osman Kandara ise, "Yeni Türkiye vizyonu beni gerçekten çok heyecanlandırıyor. Uzun süre görev aldığım Amerika'daki birikimlerini aktarmak istedim. Annemin çok duasını aldım. Ben doğduğumdan berin bana her sabah dua eder. Onun duaları boşa gitmeyeceğini düşünüyorum"diye konuştu.

Milletvekili aday adayı Faruk Coşkun, "Türk milletinin oyu hiç bir zaman satılık değildir. Birilerinin dediği gibi iki kömüre satılık oy yoktur. Bunu artık millet artık sildirmek lazım. AK Parti yüzde 50 oy aldıysa dualarla, insanların teveccühü ile almıştır. Yapılan doğru atılımların içerisinde ben de olmak için aday oldum" diye kaydetti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement