AK Parti'den Çan'da Aday Tanıtım Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Çan'da Aday Tanıtım Toplantısı

AK Parti\'den Çan\'da Aday Tanıtım Toplantısı

Çanakkale’nin Çan ilçesinde, AK Parti İlçe Teşkilatı düzenlediği toplantı ile 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimde görev alacak adaylarını tanıttı.

27.02.2014 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, AK Parti İlçe Teşkilatı düzenlediği toplantı ile 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimde görev alacak adaylarını tanıttı. Tanıtım toplantısında Çan Belediye Başkanı ve AK Parti Çan Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Kuzu, 5 yeni projesini daha açıkladı.

AK Parti Çan İlçe Teşkilatı tarafından Çan Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Çan İlçe Başkanı Mustafa Karagöz, "Önümüzde Türkiye'nin geleceğini inşa edeceği bir seçim süreci var. Çan Belediye Başkanımız ve Belediye Başkan Adayımız Abdurrahman Kuzu kısa sürede gösterdiği başarı ile halkımızın sevgisini kazandı. Biz bu yola çıkarken bir davamız vardı. 5 yıl önce Çan'ı geleceğe taşımak için göreve talip olduk. 5 yıl boyunca çalıştık ve inşallah bu süreçten sonrada bu hizmet aşkına devam edeceğiz. Sizlerin desteği ile CHP zihniyetinden borçla aldığımız belediyemizi Ak Parti Belediyeciliği ile düzlüğe çıkardık. Çan Belediyesi bizim hizmet anlayışımız ile çok önemli yatırımlara imza attı. Çanımız bir marka kent hale geldi. İktidar Belediye el ele verdiğinde neler yapılabileceğini en güzel şekilde gösterdik. Sadece seçimden seçime ziyaretler yapan bir parti değiliz. Sorunları dinleyen bir partiyiz. En ücra mahallelere kadar ulaşan ve vatandaşların sorunlarını dinleyen bir partiyiz. Çanımızda da bu istikrarın sürmesi için halkımızın yeniden Abdurrahman Kuzu diyeceğine inanıyorum. Son olarak Terzialan Belediye Başkanımız Bahattin Sağın ve Belediye Meclis Üyelerine, Çan Belediye Meclis Üyelerimize ve Çanımızı marka kent haline getiren Abdurrahman Kuzu'ya teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Karagöz konuşmasının ardından tekrar aday olmayan Terzialan Belediye Başkanı Bahattin Sağın'a teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Sağın ise yaptığı kısa konuşmada, "Çan Belediye Başkanımız Abdurrahman Kuzu'ya teşekkür ediyor ve hakkını helal etmesini istiyorum. Bu kadar hizmete destek verilmemesinin ayıp olduğunu düşünüyor, durmak yok yola devam diyerek sözlerimi noktalıyorum" şeklinde konuştu. Son olarak söz alan Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu ise beş yeni projesinin, "Çan Belediyesi Çağlayan Kulesi, Çan Belediyesi Mesire Alanı, Çan Belediyesi Kapalı Otopark Yeri, Çan Belediyesi Sağlık Merkezi ve Halyeri, Osmanlı Çarşısı" olduğunu söyleyerek, "2009 yılında yapılan seçimlerde 41 proje sözü vermiştik. Ama biz bu rakamı hükümet yatırımlarıyla 80 çıkarttık. Yapılanlar ortadadır. Çan'da iş yapıldığına inanıyorsanız desteğinizi istiyoruz. Hayır Çan'da bir şey yapılmadı diyorsanız, ki böyle bir şeyi yapan kişi gözleri kapalı gezmesi lazım. Çan takip eden bir ilçe iken artık takip edilen bir ilçe haline geldi. Projelerimiz hazır. Park sorununu çözeceğiz. 2. dönemde Çan'a yakışan projelerle sizlerin karşısındayız" açıklamasında bulundu.

Çan Belediye Başkanı ve AK Parti Çan Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Kuzu'nun konuşmasının ardından Gençlik Kolları'nın yeni üyelerine rozet takıldı. Gece, AK Parti İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarının sahneye davet edilerek tanıtılması ile son buldu. AK Parti'nin tanıtım toplantısına, AK Parti Çanakkale eski Milletvekili Müjdat Kuşku, AK Parti Çan Kadın Kolları Başkanı Aynur Subaşı, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Şenol Tabak, AK Parti Terzialan Belediye Başkan Adayı Yücel Doğan, AK Parti eski İlçe Başkan ve yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşu başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Çan'da Aday Tanıtım Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement