AK Parti'den Şehit Fevzi Mahallesine Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Şehit Fevzi Mahallesine Teşekkür Ziyareti

AK Parti\'den Şehit Fevzi Mahallesine Teşekkür Ziyareti

AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkçi, Şehit Fevzi Mahallesi Muhtarı ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

28.05.2014 15:29  Güncelleme: 15:28

AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkçi, Şehit Fevzi Mahallesi Muhtarı ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Tüfenkçi'ye İl Başkan Yardımcısı Mahmut Üner Özer, Battalgazi İlçe Başkan Yardımcısı Ayhan Baran, Recep Ünver ve Şehit Fevzi Mahalle Temsilcisi Ahmet Haskul eşlik etti.

İl Başkanı Tüfenkçi, yaptığı konuşmada seçim sonucuna bakıp oturmayacaklarını ifade ederek, AK Parti İl Teşkilatı ve belediyeleri için 30 Mart'ın yeni milat olacağını ifade etti.

Tüfenkçi, AK Parti'nin geçmişe bakarak değil, geleceği planlayarak hizmet ettiğini vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

"AK Parti ve Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan 30 Mart'ta Türkiye'de olduğu gibi Malatya'da da milletin desteği ile rekor kırmıştır. Şehit Fevzi Mahallemiz de AK Parti'ye verdiği yüzde 74 destek ile yine rekor düzeyde desteğini sunmuştur. Bu destek, bu dik duruş sadece AK Parti'ye gösterilmemiştir. Bu Türkiye'nin geleceğine, istikbaline ve istikrarına verilmiş bir destektir. Ben bundan dolayı Şehit Fevzi Mahallesine ve hemşerilerime haseten teşekkür ediyorum".

İl Başkanı Tüfenkçi, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

"AK Parti İl Teşkilatı sadece Malatya'da teşkilatlanmayı yapmakla kalmayıp hemşerilerimizin sorunlarıyla, eksiklikleriyle ve talepleriyle de yakından ilgilenmektedir. AK Parti'nin seçimden seçime vatandaşa giden bir parti olmadığını, her zaman vatandaşın içinde olduğunu göstermiş olacağız. Bu anlamda bizler seçim sonrasında oturmayıp bütün ilçelerimizi ve mahallelerimizi ziyaret ederek hem bizzat teşekkürlerimizi hem de eksiklikleri, talepleri belediyelerimize ileteceğiz."

Şehit Fevzi Mahalle Muhtarı Sami Cengil ise, ziyarette duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkürlerini sundu. Ayrıca mahallenin eksikliklerini ve taleplerini İl Başkanı Tüfenkçi'ye iletti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Şehit Fevzi Mahallesine Teşekkür Ziyareti - Son Dakika


Advertisement