AK Parti Emet İlçe Teşkilatı 4. Olağan Kongresi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Emet İlçe Teşkilatı 4. Olağan Kongresi

AK Parti Emet İlçe Teşkilatının 4.Olağan Kongresi'nde, İlçe Başkanlığına, Mehmet Ali Yerem yeniden seçildi.

02.01.2012 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Emet İlçe Teşkilatının 4. Olağan Kongresi'nde, İlçe Başkanlığına, Mehmet Ali Yerem yeniden seçildi.

Emet Termal Resort Otel'de yapılan ve Divan Başkanlığını İl Genel Meclisi Başkanı Seyit Ömer Durmuş'un yürüttüğü kongrenin açılışında konuşan Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, AK Parti iktidarıyla "Emet'in veren değil, alan bir ilçe" haline geldiğini söyledi.

Hastanenin uzman eksiğinin giderildiğini ve 60 yataklı yeni hastane yapımı için Toplu Konut İdaresince (TOKİ) çalışma başlatıldığını belirten Koca,

"Emet- Tavşanlı, Emet- Simav yollarımızın yapımına da hemen başlanacak. Eğitimde 100 milyon liradan fazla yatırım gerçekleştirildi. 364 yeni TOKİ konutu yapılacak. Ayrıca ilçemizde 360 kişinin öğrenim gördüğü Açık Lisede kimya bölümü açıldı" dedi.

Yerem ise arkadaşlarıyla göreve geldiğinde ilçenin sorunlarını bildiklerini hatırlattı.

Sağlık, eğitim ve yol sorunlarını milletvekillerinin katkılarıyla sonuçlandırdıklarını dile getiren Yerem, "İnşallah Emet'in yol sorunu AK Parti döneminde tamamen giderilecektir. Bu çalışmalarımız sırasında ilçedeki muhalefet partilerinin de katkıları olmuştur. Onlara da teşekkür ederim" diye konuştu.

Daha sonra gerçekleştirilen seçime tek listeyle katılan Yerem, salonda hazır bulunan 422 delegenin tümünün oylarını alarak görevine yeniden seçildi.

Kongreye, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Vural Kavuncu, İdris Bal ve Hasan Fehmi Kinay, partinin İl Başkanlığı ve bazı İlçe Başkanlıkları yöneticileriyle partililer katıldı.

- KÜTAHYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Emet İlçe Teşkilatı 4. Olağan Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement