AK Parti Fatsa Aday ve Proje Tanıtım Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Fatsa Aday ve Proje Tanıtım Toplantısı

AK Parti Fatsa Aday ve Proje Tanıtım Toplantısı

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’ın projeleri ile AK Parti Fatsa Belediye Meclis üyesi adayları düzenlenen toplantıyla vatandaşlara tanıtıldı.

04.03.2014 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan'ın projeleri ile AK Parti Fatsa Belediye Meclis üyesi adayları düzenlenen toplantıyla vatandaşlara tanıtıldı.

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı'nda yapılan tanıtım programına AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Fatsa Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Anlayan, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen, eski milletvekillerinden Eyüp Fatsa ve Ayhan Yılmaz ile çok sayıda vatandaş katıldı.

HÜSEYİN ANLAYAN: "EN BÜYÜK KENTSEL DÖNÜŞÜM FATSA'DAN BAŞLAYACAK"

AK Parti Belediye Meclis üyesi adaylarının tek-tek tanıtıldığı programda ilk konuşmayı Hüseyin Anlayan yaptı. Birlik ve beraberlik mesajlarıyla konuşmasına başlayan Anlayan, on yıllık icraatlarının bir bölümünü anlattı. Daha sonra 30 Mart sonrasına ilişkin düşünce, görüş ve projelerini ifade eden Anlayan, "Başbakanımızın, siyasi literatüre kazandırdığı gibi ben de ustalık döneminde sizlere hizmet vermeye devam etmek istiyorum. Yeni dönemde modern kentleşmeye daha fazla önem vereceğiz. İnanıyorum ki bölgemizdeki ilk kentsel dönüşüm Fatsa'dan başlayacaktır. Bunun yanında yeni dönemdeki en büyük projemiz 'Estetik Şehir Projesi' olacaktır. Bu iki proje hayata geçtiğinde ortaya pırıl pırıl ve gıpta edilen bir Fatsa silueti çıkacaktır. Bu iki proje yeni dönemde tamamlayacağımız Harikalar Diyarı projesiyle birleştiğinde bambaşka bir Fatsa'yla karşılaşacağız. Bugüne kadar insanımızı deşifre etmemek için sosyal projelerimizi ve yardımlarımızı anlatmadık. Bundan sonra da aynı özeni göstermeye devam edeceğiz. Ancak ustalık dönemimizde bu konuda yeni bir adım daha atıyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtacağımız Ak-Kart'la dileyen herkes istediği yerden alışverişini yapabilecektir. Böylece vatandaşımızın başı dik olacaktır. Vaktinizi almamak için projelerimizin devamını daha sonra yapacağımız programlara erteliyorum. İnşallah birlik ve beraberlik içinde 30 Mart'ta ipi göğüsleyeceğiz. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

EYÜP FATSA: "ENVER YILMAZ KARDEŞİM YALNIZ DEĞİLDİR"

Anlayan'ın ardından eski AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa kürsüye davet edildi. Siyasette şahıs faktörüne ve kişisel hesaplara yer olmadığını dile getiren Eyüp Fatsa, "Siyasette ilke ve idealler vardır. Bunun için de birlik olmak gerekir. AK Parti iktidarının yaşandığı son 12 yılda Fatsa'ya yapılanları çekip alırsanız, geriye hiçbir şey kalmadığını görürsünüz. Bu hizmetleri yapanlara, yapılmasına vesile olanlara ve hizmetlerin önünü açanlara sizin vasıtanızla çok teşekkür ediyorum. Bu gün ülkenin içinde bulunduğu kritik süreci hesaba katarsanız, her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğunu görürsünüz. Enver Yılmaz ve Hüseyin Anlayan kardeşimin yalnız olmadıklarını bilmelerini istiyorum. Her zaman onların yanında olacağız. Özellikle 750 bin Ordulu, Enver kardeşimin arkasındadır" diye konuştu.

ENVER YILMAZ: "SANDIKLARI PATLATACAĞIZ"

Eyüp Fatsa'dan sonra söz alan AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Hüseyin Anlayan'ın Ordu'daki en tecrübeli belediye başkanlarından biri olduğunu kaydetti. Sadece Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin alınmasının yetmeyeceğini vurgulayan Enver Yılmaz, "Fatsa'yı da almamız gerekiyor. Çünkü takım oyunuyla Ordu'ya daha büyük hizmetler vereceğimize inanıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduktan sonra Ordu'nun en önemli sorunlarını araştırdım. ve karşımıza yol ve su sorunu çıktı. Özellikle grup ve mahalle yollarında ciddi sıkıntıların olduğunu gördük. Su sıkıntısına gelince, bölgemizde bilhassa nisan-eylül ayları arasında sorunun had safhaya çıktığını tespit ettik. Bu iki konuda çok karalı olduğumuzu söylemek isterim. Bu aynı zamanda Başbakanımızın Ordu'ya sözüdür. Yol ve su sorunu çok değil, tam iki yılda tamamen çözülecektir. Sizden 30 Mart'a kadar geceli gündüzlü çalışmanızı istiyorum. Kapı kapı gezmeye ve neler yapacağımızı anlatmaya devam edeceğiz. Ordu'ya yapacağımız 7 mega projeyi size daha önce açıklamıştım. Bunun ikisi Ünye, ikisi Fatsa, kalan üçü de Ordu merkeze yapılacaktır. Bu azim ve kararlılıkla yolumuza devam ettiğimiz müddetçe 30 Mart'ta sandıkları patlatacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

İHSAN ŞENER: "HEDEFİMİZ ORDU'DA YÜZDE 80 OLMALI"

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener son konuşmayı yapmak üzere kürsüye çıktı. Hiçbir partilinin rehavete kapılmaması gerektiğinin altını çizen İhsan Şener, "Bir önceki seçim sonuçlarına göre partimizin Ordu'dan aldığı oy ortalaması yüzde 61'dir. Bizim bu oranı daha da yükseltmemiz gerekiyor. Hedefimiz Ordu'da yüzde 80 olmalıdır. Daha fazlasını yapmalıyız. Bunun için de çok çalışmalıyız. Bu toplantıya katılacağımı Başbakanımıza söylediğimde size çok selam söylememi istedi. Size büyük ustanın selamını getirdim. Allah bu seçimde hepimizin yar ve yardımcısı olsun" ifadelerini kullandı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Fatsa Aday ve Proje Tanıtım Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement