AK Parti Foça Adayı Keleş'e, Şengül Desteği - Son Dakika
Yerel

AK Parti Foça Adayı Keleş'e, Şengül Desteği

AK Parti Foça Adayı Keleş\'e, Şengül Desteği

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, AK Parti Foça Belediye Başkan adayı Doktor Salih Emrullah Keleş'e destek için Foça'ya geldi.

05.03.2014 15:36

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, AK Parti Foça Belediye Başkan adayı Doktor Salih Emrullah Keleş'e destek için Foça'ya geldi. AK Parti İlçe yöneticileri ve Foça kanaat önderlerinin katıldığı kahvaltıda önemli açıklamalar yapan Şengül, ardından Foça mahalle ve köylerini ziyaret etti.

Kahvaltı sonrası Foça AK Parti İlçe Başkanı Kadir Özgirgin ve başkan adayı Salih Emrullah Keleş'in konuşmalarından sonra açıklama AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül; yapılacak yerel seçimlerin daha önceki yerel seçimlere benzemediğini, Türkiye'nin belli odaklarına cevap verilecek bir seçim olduğunu,ilçe belediyelerinin bir çoğunun CHP'li belediyeler tarafından yöneltildiğini İzmirli vatandaşlara yanlış algılamalar verildiğini, AK Parti korkusu vererek seçim yaklaştığında her zamanki gibi projeleri bir kenara bırakırız diyerek Cumhuriyete, Atatürk'e kambur olmaya başladıklarını, AK Parti iktidarında gerçekleştirilenleri hayal bile edemediklerini ama AK Parti olarak kimseyi kötüleyerek siyaset yapmayacaklarını vurguladı.

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, "Biz ne aldatan ne aldatılan olacağız, İlçeler yıllardır yerinde sayıyor. Bu sorunlara karşı bizler çözüm olmaya geliyoruz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Ege'nin incisi olan güzel İzmir için büyük bir şans. Binali Yıldırım'ın ülkemizin her köşesinde hizmeti var. Herkes biliyor AK Parti boş vaatler vererek iktidara gelmez hizmet eder. Foça buruşturulup bir kenara atılmış Belediye başkan adayımızın her zaman arkasındayız. Çalışmalarını takip eder gerekirse vatandaştan önce biz hesap sorarız gereğini yaparız " diyerek konuşmasını tamamladı ve Foça ziyaretlerine başladı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Foça Adayı Keleş'e, Şengül Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement