AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin adını her platformda, atmosferde daha çok duyurmak, katma değer yaratmak için gece gündüz çalıştıklarını bildirdi.
Turan, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı 4. Olağan Kongresi'nde, eski İl Gençlik Kolları Danışmanı Orçun Oktay'ın parti yönetiminde yerini aldığını belirtti.
Çanakkale'nin her geçen gün yıldızının daha da parladığına işaret eden Turan, "Çanakkale siyaseti 1 Kasım seçimleriyle bir değişim, dönüşüm içerisinde. Çanakkale artık kabuklarını kırıyor. Milletvekilleri Ankara'da önemli görevlere geliyor, siyasileri parti yönetiminde söz sahibi oluyor" ifadelerini kullandı.
Turan, Çanakkale'nin marka değerine katkı sunmak açısından bu görevleri önemsediklerini belirterek, şunları kaydetti:
"İçine kapanan değil, dışa dönük bir siyaset anlayışı artık Çanakkale'ye hakim. Partimizi açısından bunun böyle olduğunun teminatını verebilirim. Çanakkale'nin adını her platformda her atmosferde daha çok duyurmak için, katma değer üretmek için gece gündüz çalışıyoruz. Milletvekilimiz Ayhan beyin İçişleri ve Tarım komisyonlarında sorumluluk alması, eski milletvekili adayımız Jülide hanımın Kadın Kolları yönetiminde, Orçun kardeşimizin de Gençlik Kolları yönetiminde yer alması Çanakkale'deki bu atılımın bir göstergesi. Orçun kardeşimize yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum. Milli şuurumuzun başkenti Çanakkale, temsil noktasında partimizin her kademesinde olacak. Bu daha başlangıç. Bu şehre en çok AK Parti yakışır."
Son Dakika › Yerel › AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı 4. Olağan Kongresi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?