AK Parti Gençlik Kollarından Sur Halkına Yardım Eli - Son Dakika
Yerel

AK Parti Gençlik Kollarından Sur Halkına Yardım Eli

AK Parti Gençlik Kollarından Sur Halkına Yardım Eli

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde mağdur olan vatandaşlara AK Parti Sur Gençlik Kollarından yardım eli uzandı.

12.02.2016 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde mağdur olan vatandaşlara AK Parti Sur Gençlik Kollarından yardım eli uzandı. AK Parti Sur İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Esen, Sur'da mağdur olan ve ihtiyaç sahibi vatandaşları tespit ederek gerekli maddi ve manevi yardımlar yaptıklarını söyledi.

'Sur Halkının destekçisi olacağız'

AK Parti Sur İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Esen, Parti teşkilatları ve Sur İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı olarak Sur halkının destekçisi olacaklarını belirtti.

Sur ilçesinde olaylardan dolayı mağdur olan ihtiyaç sahiplerini aile tespit ettiklerini dile getiren Esen, "Adil şekilde gıda ve elektrikli soba battaniye çocuk giysileri tespit ettiğimiz ailelere veriyoruz. Sur halkı bu yapılan zulmü hak etmiyor ne kadar ihtiyaç sahibi aile yardım yarsak o kadar azim ve hevesle işimize daha da bağlanıyoruz. Allahın izniyle bu bela ve nusibetide elbirliğiyle üstünden geleceğiz" diye konuştu.

'Hep beraber Türkiye için çalışacağız'

Hep beraber Türkiye'yi refaha ve taşıyacaklarına inandıklarını da belirten Başkan Esen, "Enerjisi ve üstün çalışmaları ile sürdüreceğiz. Beraber yürüdüğümüz bu yolda gençlerin Türkiye'nin geleceği için hiç durmadan çalışacağına ve bu ülkeyi en yükseğe taşıyacağına canı gönülden inanıyorum. Türkiye'nin gençleri olarak bu ülkenin geleceğini ellerinizde taşıdığınızı asla aklınızdan çıkarmayınız. Bu yüzden durmak yok yola devam, durmak yok hizmete devam ediyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel AK Parti Gençlik Kollarından Sur Halkına Yardım Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement