AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Biz, 7 Haziran 2015 seçimlerini yedi düvele karşı yaptık" dedi.

09.06.2015 23:32

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Biz, 7 Haziran 2015 seçimlerini yedi düvele karşı yaptık" dedi.

Çalık, AK Parti Malatya İl Başkanlığı'nın bir düğün salonunda düzenlediği toplantıda yaptığı konuşmada, gelecek nesiller için çalıştıklarını ve bunu her zaman gösterdiklerini söyledi.

AK Parti'nin Malatya'da olduğu gibi bütün illerde teşkilatlarıyla dimdik ayakta olduğunu belirten Çalık, 7 Haziran'da yapılan milletvekili genel seçiminin çok önemli olduğunu her fırsatta vurguladıklarını dile getirdi.

Bir dönüm noktasına gelindiğine dikkati çeken Çalık, "Bu dönüm noktasını dilimiz döndüğünce milletimize anlatmaya gayret ettik ve milletimiz bir tablo çıkardı. Çıkardığı tablo da yüzde 41. Orada AK Parti'yi birinci parti yaptı. Benim en büyük umudum, bu ülkenin en iyi partisi AK Parti'dir. Bu ülkeye, bu millete en fazla hizmet eden ve yine edecek olan AK Parti'dir" şeklinde konuştu.

Herkesin seçim sonucunu iyi okuması gerektiğini vurgulayan Çalık, şunları kaydetti:

"Bu konuşmayı tek başına iktidar olmanın haklı gururuyla yapmak isterdim ama bilin ki birinci parti olmak da bugüne kadar muhalefet partilerinin hiç birine nasip olmadı. 13 yıldır her seçimi kaybederek geldiler. Gene kaybettiler ama 'kazandık' naraları atıyorlar. Biz 7 Haziran 2015 seçimlerini yedi düvele karşı yaptık. Uluslararası alana karşı yaptık. İsrail'e, Amerika'ya karşı yaptık ve mazlumlar adına yaptık. Filistin için Gazze için Suriye için Arakan için Kudüs için yaptık. Mazlumlar adına mücadelemizi verdik."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement