AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Muş'ta - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Muş'ta

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Muş\'ta

Erdem: "30 Mart seçimi diğer seçimlerden farklı. Bu belediye başkanı, belediye ve il genel meclisi seçimi değil hangi partinin ne kadar oy aldığı önemli"

14.03.2014 16:34

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, "30 Mart seçimi diğer seçimlerden farklı. Bu belediye başkanı, belediye ve il genel meclisi seçimi değil hangi partinin ne kadar oy aldığı önemli" dedi.

Muş Kültür Merkezinde partisince düzenlenen Divan Kurulu İstişare Toplantısında konuşan Erdem, bu kadar saldırılara ve bütün odakların ittifak yapmasına rağmen AK Parti'nin oyunun arttığını belirterek, iktidarın bu konuda becerikli olduğunu söyledi.

Bugüne kadar yaptıkları işler karşısında teveccühün de o nebze arttığını ifade eden Erdem, şöyle konuştu:

"30 Mart seçimi diğer seçimlerden farklı. Bu belediye başkanı, belediye ve il genel meclisi seçimi değil hangi partinin ne kadar oy aldığı önemli. Allah'a ne kadar hamd etsek az. Kime gitsek alnımız ak, başımız dik. 2002 yılında nasıl bir ülke devraldığımızı herkes hatırlıyor. Bu millet 2002'de yüzde 34, 2007'de yüzde 47, 2011'de de yüzde 50 oy verdi. Halbuki geçmişte iktidar partilerinin oyları düşerdi. Bu kadar saldırılara ve bütün odakların ittifak yapmasına rağmen, AK Parti oyunu artırmaya devam ediyor. Eskiden iktidar ve muktedir olamayan siyasetçiler, iktidarı yıpratıyordu. Hizmet eliyle destan yazan ve hayal ötesi hizmetler yapan AK Parti'yi yıpratamazlar. Bu hizmetleri 2002 yılında yapacağız deseydik kimse inanmazdı. O gün memur maaşı iktidara geldiğimizde 200 dolar bile değildi. 11 yıl sonra en düşük memur maaşı bin dolar."

-"Adaylık verince iyi de vermeyince niye kötü oluyor"

Belediye Başkanı Necmettin Dede'ye teşekkür eden Erdem, Dede'nin Ankara'da emekliliğinin keyfini sürdürmek yerine, memleketine hizmet etmeye geldiğini ifade etti.

Erdem, görev değişikliğinin de ayrı bir güzelliğinin olduğunu ancak bunu herkesin kabullenemediğini vurgulayarak, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Belediye başkanlığındaki değişikliği bırakın hatta hasbel kader aday adayı olmuş kişiler, aday yapılmayınca çekip gidiyor. Bunlar kırgınlığını ve küskünlüğünü ortaya koyuyor. Makam verilirken AK Parti'lisin, verilmediğinde başka bir partilisin. Demek ki bunların derdi ne parti ne de davadır. Adaylık verirken iyi de vermeyince niye kötü oluyor. İşte adamlık ve particilik burada ortaya çıkıyor. Ben bu bakımdan Dede'yi kutluyorum. İşte AK Parti, Türkiye'de bunu özellikle oturtmaya çalışıyor."

Konuşmasının ardından basına kapalı devam eden toplantıya AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, Belediye Başkanı Necmettin Dede, Belediye Başkan adayı Feyat Asya ve partililer katıldı. - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Muş'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement