AK Parti Iğdır'da İftar Yemeği Verdi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Iğdır'da İftar Yemeği Verdi

AK Parti Iğdır\'da İftar Yemeği Verdi

AK Parti Iğdır İl Başkanlığı'nca kentte iftar yemeği verildi.

28.07.2013 10:11

AK Parti Iğdır İl Başkanlığı'nca kentte iftar yemeği verildi.

Kent merkezindeki bir düğün salonunda verilen iftar yemeğine, AK Parti Ağrı Milletvekili Mehmet Kerim Yıldız, AK Parti Iğdır İl Başkanı Mustafa Buluş, Hamur Belediye Başkanı İsmet Aslan, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Milletvekili Yıldız, burada yaptığı konuşmada, Mısır ve Suriye'de yaşanan olaylardan üzüntü duyduklarını belirterek, ramanan ayında bu tür olayların olmaması gerektiğini vurguladı.

Yaşanan olayların bir an önce bitmesi için tarafların bir araya gelip konuşmaları gerektiğini ifade eden Yıldız, yaşanan olaylardan halkın büyük yara aldığını söyledi.

Buluş da orucun köklü bir irade terbiyesi ve ahlak eğitimi olduğunu, oruç tutan kimsenin irade sahibi olduğunu dile getirdi.

Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu, herkesin bu ay içerisinde hoşgörülü olması gerektiğini kaydeden Buluş, "AK Parti olarak bizler ramazan ayının başlamasıyla fakir ailelerimizin sofralarına ortak olup onlarla bir arada bulunuyoruz. Teşkilatımızın bütün üyeleri vatandaşlarımızın sorunlarıyla yakından ilgileniliyor. Sorunları varsa çözüm için uğraş veriliyor. Biz her zaman vatandaşlarımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz" dedi. - Iğdır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Iğdır'da İftar Yemeği Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement