AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, Memur-Sen TOKİ'yi ziyaret ederek, site sakinlerinin sorunlarını dinledi.
Aras, vatandaşların su, konut ödemeleri noktasında iyileştirme ve vade uzatımı ile yerleşkedeki derenin ıslah edilmesi konularındaki taleplerini not aldı.
Konutların bulunduğu bölgeye yetersiz miktarda su geldiğini, bunun yeterli kapasiteye ulaşması için gereken çalışmanın yapılmasını sağlayacağını belirten Aras, tankerle daha fazla su taşınması için geçici olarak AFAD İl Müdürlüğünden talepte bulunacağını ifade etti.
Dere ıslahı talebini ise Devlet Su İşleri yetkilileriyle paylaşacağını ve çalışmaları takip edeceğini dile getiren Aras, konut ödemeleri konusunu ilgililere aktaracağını ve olumlu neticelenmesi için ısrarcı olacağını sözlerine ekledi. - Van
Son Dakika › Yerel › AK Parti İl Başkanı Aras'ın, Memur Sen TOKİ Ziyareti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.