AK Parti İl Başkanı Keskin'den Vefa Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Başkanı Keskin'den Vefa Ziyaretleri

AK Parti İl Başkanı Keskin\'den Vefa Ziyaretleri

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, AK Partinin kuruluşundan günümüze kadar dava bilinci ile Düzce’ye ve ülkeye hizmet etmiş teşkilat mensuplarına ziyaretlerde bulundu.

19.08.2015 13:01

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, AK Partinin kuruluşundan günümüze kadar dava bilinci ile Düzce'ye ve ülkeye hizmet etmiş teşkilat mensuplarına ziyaretlerde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, AK Partinin kurulduğu tarihten itibaren Düzce'ye hizmet emiş partililere vefa ziyaretleri gerçekleştiriyor. Bu kapsamda AK Parti Düzce eski İl Başkanı Mustafa Yılmaz'ı ziyaret eden AK Parti heyeti, ülke gündemi ve erken seçim hakkında görüştü. Ardından AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin'i işyerinde ziyaret eden AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve il yönetim kurulu üyeleri, birlikteliklerinin her daim devam ettiklerini ve dava bilincinin sürdüğünü belirttiler. AK Parti Düzce Merkez İlçe eski Başkan yardımcısı Salih Kuşçuoğlu'nu ziyaret eden AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, AK Partinin çok büyük aile olduğunu ve hizmet etmiş herkesin birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde olduklarını yineledi. AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve il yönetim kurulu üyeleri, AK Parti eski il yönetim kurulu üyesi Bülent Keser'le bir araya gelerek gündem değerlendirmesi yaptı. AK Parti heyeti ardından İl Genel Meclisi eski başkanı Sinan Aydın'ı ziyaret ederek AK Partiye gönül vermiş teşkilat üyelerini yalnız bırakmadıklarını ve aynı dava aşkıyla yürüdüklerini gösterdi.

ESKİ BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

Son olarak Düzce eski Belediye Başkanı İsmail Bayram ile bir araya gelen AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve il yönetim kurulu üyeleri, AK Partiye ve millete hizmet etmiş herkesin AK Parti çatısı altında yerinin baki olduğunu belirttiler.

Ziyaretler hakkında konuşan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, "AK Parti çok büyük bir ailedir. Bu ailenin büyüklüğü 14 yıl içinde çok iyi anlaşılmıştır. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içinde hep birlikte ilimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Biz siyaseti hizmette bayrak yarışı olarak görüyoruz. Bizden önceki dava arkadaşlarımız, hizmet bayrağını bizlere devrettiler. Biz de onların bıraktığı yerden daha da ileriye gitmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bu çerçevede partimize ve ülkemize hizmet eden teşkilat üyelerimize ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Partimize hizmet etmiş dava arkadaşlarımızın hem onların görüşlerini alıyor hem de onlarla bağlarımızı koparmıyoruz. Bundan sonra da ziyaretlerimiz devam edecek" ifadelerinde bulundu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Başkanı Keskin'den Vefa Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement