AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya Gündemi Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya Gündemi Değerlendirdi

AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya Gündemi Değerlendirdi

Ak Parti Kırşehir İl Başkanı Salih Çetinkaya gündemi değerlendirdi.

26.01.2012 15:14

Ak Parti Kırşehir İl Başkanı Salih Çetinkaya gündemi değerlendirdi. Çetinkaya "Yerel basın gün geçtikçe güçlenmekte okuma oranımız artıyor."dedi.

Gazetecilerle gerçekleşen ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya yerel basını değerlendirirken Kırşehir'de yapılan projeler hakkında da bilgiler verdi. Çetinkaya "Yerel basın her geçen gün gücünü arttıran önemli bir sivil toplum kuruluşu. Her gün okunma oranı da artıyor. İnsanlar artık bölgelerini takip etmek için yerel gazete okuyor bu bizleri siyasi bir örgüt olarak mutlu ediyor.

Bizler parti teşkilatı olarak basına daima eşit mesafedeyiz. Kamuoyunun bilgilenmesi adına önemli bir görev üstleniyorsunuz. Önemli olan çalışmalarınızdaki doğruluk ve samimiyet bu noktada bizlerin üzerimize düşen görevi ifa ettiğini düşünüyorum." dedi.

Kırşehir'de ilçe kongrelerini tamamladığını ifade eden Çetinkaya "Seçimlere hızla hazırlanıyoruz. İl kongremiz için ise eğer programı uygun olursa Başbakanımızın gelmesini bekliyoruz. Kırşehirliler adına inanıyorum ki onur verici olacak" ifadelerini kullanarak, bu bizleri Kırşehir adına mutlu edecek. dedi. Kırşehir'de vaat edilen projelerin hayata geçirildiğini belirten Çetinkaya "Kırşehir'de biz üstümüze düşen görevi layığı ile yapmaktayız. Farklı bir şehir tablosunu ortaya koymaya çalıştığımızı herkes görüyor. Yapmayı düşündüğümüz ve bitmiş projelerimiz var. Her şey sadece siyasi adımlarla olmuyor. Bizim dışımızda da yapılması gereken çok şey var." dedi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya Gündemi Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement