AK Parti Malatya İl Teşkilatı, Kuluncak'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Malatya İl Teşkilatı, Kuluncak'ı Ziyaret Etti

AK Parti Malatya İl Teşkilatı, Kuluncak\'ı Ziyaret Etti

AK Parti Malatya İl Başkanı Tüfenkci, İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kuluncak ilçesini ziyaret etti.

11.06.2014 13:40  Güncelleme: 13:45

AK Parti Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci, İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kuluncak İlçesini ziyaret etti.

Tüfenkci ve beraberindeki heyet ilk olarak AK Parti Kuluncak İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi.

Burada konuşan Tüfenkci, "Dün dünde kaldı, bugün yeni şeyler söylemek lazım. AK Parti kadroları olarak yerel seçimlerden önce 30 Mart 2014 yerel seçimleri, Cumhurbaşkanlığı seçimi ve akabinde yapılacak olan genel seçim, gerek ilimiz gerekse de Türkiye için önemli olduğunu biliyor ve o bilinçle hareket ediyorduk" dedi.

Tüfenkci, Cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışmaların sürdüğünü ifade ederek, "Önümüzse Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Biz teşkilatlarımızı güçlendirmek, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde biz seçimi kazandık ama bu seçimlerden bir analiz yapmalıyız. Hangi yönlerimizi güçlendirmemiz lazım? Bunlarla ilgili analiz yapmalıyız" şeklinde konuştu.

Tüfenkci, daha sonra Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, "Burada kişiler önemli değil. Önemli olan hizmet etmek. Bu anlamda desteklerinizi bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci ise, 30 Mart yerel seçimlerinde milletin iradesinin tecelli ettiğini belirterek, "Bu makamlar sorun değil, sorunu çözme yerleridir. Başkanlarımızda göreve geldikleri ilk günden itibaren kendi belediye yapılandırmalarını sağlayarak, hizmet için çalışmalara başladılar" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Malatya İl Teşkilatı, Kuluncak'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement