AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen; - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen;

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen;

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, muhtar maaşlarının 875 TL'ye yükseltildiğini söyledi.

16.07.2013 17:46

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, muhtar maaşlarının 875 TL'ye yükseltildiğini söyledi.

Gülşen, Tosya Belediyesi tarafından Tosya Bağ Evinde verilen geleneksel iftar yemeğine katılarak, Tosya ve Kastamonu için büyük yatırımlara imza attıklarını kaydetti.

Köy muhtarlarının katıldığın iftar yemeğinde Gülşen, muhtar maaşlarının iyileştirildiğini hatırlatarak, "Yeni yapılan düzenleme ile maaşlar 875 liraya yükseltildi" dedi.

Hem Tosya için hem de Kastamonu için büyük yatırımlara imza attıklarını belirten Gülşen, şöyle konuştu: "Tosya bizim en fazla hizmet alan ilçemiz hala yapacağımız şeyler var ama yaptıklarımızı gerçekten kayda değer hizmetler. Sağlıkta önemli yatırımlar yaptık ve devlet hastanemizi bitirdik. Yine Tosya bizim sanayide çok hızlı gelişen hızlı büyüyen, sanayiye çok yatkın bir ilçemiz. Tosya Organize Sanayi Bölgesi faaliyete geçti şu anda orada yeni yeni binalarımızı yapılamaya devam ediyor. Tosya'nın bir diğer önemli sorunu bu Devrez vadisinin sulanması sorunu onunla ilgili de çalışmalarımız var. Ayrıca yine Tosya'yı ilgilendiren en büyük proje Kastamonu Tosya arasındaki yol güzergahının düzene girmesidir. Onunla ilgili olarak karayolları bölge müdürlüğünün proje çalışmaları devam ediyor. Bunun yanı sıra Kastamonu'yu ilgilendiren büyük projelere de imza atıyoruz"

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin ise, iftar yemeğine katılan tüm köy muhtarlarına teşekkür ederek, Ramazan ayının birlik ve beraberliği arttırdığını kaydetti. Başkan Şahin, her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeklerinde bir kez daha buluştukları için mutlu olduklarını ifade etti.

Tosya Belediyesinin düzenlediği iftara Gülşen'in yanı sıra Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Metin Çelik, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, İşadamı Zafer Nalbantoğlu, Belediye Meclis Üyesi Aydın Kaynar ile çok sayıda köy muhtarı katıldı. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen; - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement