
Ak Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Bülent Ünsal, Gemerek İlçesi ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.
Sivil Toplum Kuruluşlarına ziyaretlerini sürdüren Ünsal, Gemerek İlçesi ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek hemşerileriyle bir araya geldi. Ünsal, "Sivaslılar Federasyon Başkan Vekilliği ve Sivaslılar Dernek Başkanlığı yaptım. Bununla gurur duyuyorum çünkü benim dedelerim Sivas'tan gelmiş. Babam Kayseri İmam Hatip mezunudur ve Cami-i Kebir esnafıdır. 70 yıl esnaflık yapmıştır. Sizlerle yıllarca olan diyaloglarımı kesmedim, kimseyi geri çevirmedim" dedi.
Ünsal, dernek üyelerinin sorunlarını dinleyerek destek istedi. - KAYSERİ
Son Dakika › Yerel › AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Bülent Ünsal Gemerek İlçesi ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma... - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.