AK Parti'li Gürşan: Halkın İradesini Yok Etmek İstiyorlar - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Gürşan: Halkın İradesini Yok Etmek İstiyorlar

AK Parti\'li Gürşan: Halkın İradesini Yok Etmek İstiyorlar

AK Parti Kırklareli Milletvekili Gürşan, "Halkın iradesini dün olduğu gibi bugün de birileri çıkıp yok etmek istiyor ama bunu başaramayacaklar." dedi.

28.12.2013 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, "Halkın iradesini dün olduğu gibi bugün de birileri çıkıp yok etmek istiyor ama bunu başaramayacaklar" dedi.

Lüleburgaz'da katıldığı bir radyo programında konuşan Gürşan, 2002 yılında halkın iradesi sonucu yüzde 35'lik oyla iktidara gelen AK Parti hükümetinin 11 yılda büyük hayalleri gerçekleştirerek Türkiye'yi güçlü bir ülke hale getirdiğini söyledi.

Gürşan, "Biz Türkiye'yi büyük ve güçlü bir ülke yapmaya başladıkça birileri de bizle uğraşmaya başladı. Hükümetimiz, 2004 yılında askeri cuntanın Ergenekon adını verdiği darbe girişimiyle yıkılmak istendi. Ama çok şükür ki başaramadılar. 2007 yılında partimizi kapatmak istediler ama bu oyun da bozuldu. Yani birileri Türkiye'nin kalkınmasını istemiyor. Halkın iradesini dün olduğu gibi bugün de birileri çıkıp yok etmek istiyor ama bunu başaramayacaklar" diye konuştu.

Bazı savcı ve polisler aracılığıyla hükümete komplo yapıldığını ifade eden Gürşan, şöyle devam etti:

"Biz de soruşturmaya karşı değiliz, soruşturma yapılarak gerçekler ortaya çıkarılsın diyoruz. Ama soruşturmaya baktığımızda bir şeylerin ters olduğunu görmemek elde değil. Bakın bir kere üç farklı operasyon olan TOKİ, Fatih Belediyesi ve Halk Bankası aynı torbaya konmak isteniyor. Bunların üçü de farklı soruşturma gerektiriyor. Diğer taraftan soruşturmanın zamanı da çok yanlış. Savcı operasyonu 15 aydır yürüttüğünü ve 6 aydır da operasyonun bittiğini söylüyor. Madem 6 aydır bitti neden o dönem suç üstü yapılmadı da şimdiye bırakıldı. Nedeni çok basit çünkü önümüzde 3 seçim var ve bu seçimler öncesi insanların kafaları karıştırılmak isteniyor. Bir de soruşturmanın gizliliği yok edilmiştir. Madem gizli bir soruşturma o zaman ona göre soruşturma yürütmeliydi." - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Gürşan: Halkın İradesini Yok Etmek İstiyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement