AK Parti Kırşehir Teşkilatı 1. Yerel Yönetimler Şurasını Yaptı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kırşehir Teşkilatı 1. Yerel Yönetimler Şurasını Yaptı

AK Parti Kırşehir Teşkilatı 1. Yerel Yönetimler Şurasını Yaptı

Kırşehir'de Ak Parti 1.Yerel Yönetimler Şurası Yapıldı.

21.01.2012 16:31

Kırşehir'de Ak Parti 1. Yerel Yönetimler Şurası Yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan şuranın açılış konuşmasını Yerel Yönetimler Başkanı Sedat Okutan yaptı.

Okutan, yerel yönetimlere önem verdiklerini belirterek, "Biz yerel yönetimlere önem veriyoruz. Bu güne kadar belde ve belediyelerimiz ile hep istişare içerisinde çalışmalar yaptık. Çalışmalarımız ise hızlandırılmış şekilde devam edecek." dedi.

Yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen Ak Parti 1. yerel yönetimler şurasında konuşan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ise "Yerel yönetimler partimiz için çok önemli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi partimizin yerel yönetimleri bizim vitrinimizdir. 3 yıldır ifa etmiş olduğum görevimde ben yerel yönetimi çok önemsiyorum. Hizmet etmeyi ise çok

önemli bir amaç olarak görüyorum." dedi.

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir'de görev süresi içerisinde yaptıkları en önemli icraatın ise belediyeyi kurumsallaştırmak olduğunu belirtti. Şuranın basına açık olan kısmında konuşan Ak Parti Kırşehir Milletvekili Muzaffer Aslan ise yerel hizmetin doğumdan ölüme kadar ki süreç içerisinde hatta ölümden sonra bile gerekli olduğunu ifade ederek "Yerel hizmet doğumla ölüm arasında ki her noktada hatta ölümden sonra bile vardır. Çünkü mezarlıklar müdürlüğü ölümden sonra bile çalışmalarına devam ediyor. Her kurumun mesaisi vardır. Yerel yönetimde ise mesai mefhumu olmaz." dedi.

İstişare etmenin Ak Partinin en önemli şiarı olduğunu ifade eden Ak Parti Kırşehir İl Başkanı Salih Çetinkaya ise yapmış olduğu konuşmasında "Uzun süredir yapmadığımız ama yeniden başladığımız bir toplantı bu. İstişare etmek partimizin en önemli şiarıdır. Bizim göremediklerimizi siz sizlerin göremediğini ise bizler görürüz. Hükümetimiz ile birlikte belediyecilik anlamında devrim niteliğinde çalışmalar yapılmıştır. Hükümet olarak ne yaparsanız yapın bazen önemli olmayabiliyor. Muhalefet belediyelerinde onlarca yolsuzluk iddiası var iken Ak belediyecilik alnının akı ile çalışmalarına devam etmektedir. Şimdi hedefimiz Kırşehir'de bizde olmayan bütçeleri Kırşehir belediyesine denk olan ama önemli çalışmaların yapılmadığı ilçe ve belde belediyelerini bünyemize almaktır." dedi. Toplantının ikinci kısmı ile basına kapalı şekilde devam etti. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kırşehir Teşkilatı 1. Yerel Yönetimler Şurasını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement