AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Beyşehir'de yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret etti.
Beyşehir Göl Feneri Derneği yetkilileri ile birlikte yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret eden Samancı, ziyaretlerde yaşlıların ne kadar mağdur olduklarını kendi gözleriyle gördüğünü söyledi.
Bu ziyaretler vesilesiyle, yaşlı ve muhtaç insanlara kendi elleriyle sıcak AŞ götürme fırsatı bulduğunu belirten Samancı, "Göl Feneri Derneği Başkanımız belli sayıda insanlara yardım edilebildiğini söyledi. Ben bu sayının daha da artırılması gerektiğini düşünüyorum. Beyşehirliler'in bu anlamda daha fazla katkı vereceklerine inanıyorum" dedi.
Samancı, yaşlılara bakmanın insanlık vazifesi olduğunu ve bundan sonra da bu tür faaliyetlerin içerisinde olmaya devam edeceğini ifade etti.
Beyşehir Göl Feneri Derneği Başkanı Hasan Takavcı ise Temmuz ayında açtıkları AŞ evinin Ramazan ayının gelmesiyle birlikte faaliyetlerine başladığını dile getirerek, şunları kaydetti:
"Günlük 700 kişiye iftar soframız vasıtasıyla yemek dağıtımımız sürüyor. 170 kişinin ise yemekleri evlerine dağıtılıyor. Yemek dağıtımı yapılan ailelerimizin bazılarının evlerine yaptığımız bu ziyaretten, ailelerimiz de memnun oldu. Onların bu vesileyle dert ve isteklerini yerinde dinlemiş olduk."
Muhabir: Şeref Yaşar/ İbrahim Yozoğlu
Yayıncı: Rıfat Yerlikaya - KONYA
Son Dakika › Yerel › AK Parti Konya Milletvekili Samancı, Yaşlıları Evlerinde Ziyaret Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.