AK Parti'li Atay'dan Genel Sekreter Özcan'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Atay'dan Genel Sekreter Özcan'a Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti\'li Atay\'dan Genel Sekreter Özcan\'a Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Sadık Atay, Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevine atanan Dr. Selma Yazıcıoğlu Özcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

05.08.2015 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Sadık Atay, Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevine atanan Dr. Selma Yazıcıoğlu Özcan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aydın Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'ne getirilen Aydın eski valisi merhum Recep Yazıcıoğlu'nun kardeşi olan Dr. Selma Yazıcıoğlu Özcan'a hayırlı olsun ziyaretine giden AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Sadık Atay'ı, Özcan kapıda karşıladı.

Ak Parti'li Sadık Atay, ziyarette ayrıca hastaneyi de gezerek vatandaşlarla sohbet edip geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaret ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Atay, "Kamu Hastanelerimizde yeni bir dönem başladı. Dr. Selma Yazıcıoğlu Özcan Genel Sekreter olarak atandı. Bugün kendilerine hayırlı olsun demek için geldim. Kendisi Aydınlılar tarafından yakinen bilinen Aydın eski valisi merhum Recep Yazıcıoğlu'nun kardeşi. Ben kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Sadık Atay'ın yaptığı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Özcan ise Atay ve beraberindekilere iyi dilekleri için teşekkür etti.

Aydın milletvekili Atay, ziyaretten sonra beraberindekiler ile birlikte hastalar ile sohbet ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Atay'dan Genel Sekreter Özcan'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement