AK Parti'li Pekgüzel'den Kadınlara Pozitif Ayrımcılık - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Pekgüzel'den Kadınlara Pozitif Ayrımcılık

AK Parti\'li Pekgüzel\'den Kadınlara Pozitif Ayrımcılık

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, belediye meclisi listesinde kadınlara en fazla yer veren adayın kendisi olduğunu belirtti.

09.03.2014 00:53

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, belediye meclisi listesinde kadınlara en fazla yer veren adayın kendisi olduğunu belirtti.

Aydın'da Girişimci Kadınlar Kurulu tarafından düzenlenen "Başarının Olduğu Yerdeyiz. Kadın Girişimcileriz" konulu çalıştaya katılan AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, "Ben buraya girişimci bir kadının eşi olma sıfatıyla katılıyorum. Eşime ve eşim gibi girişimci ruhu taşıyan kadınlara saygı duyuyorum. Sizleri önemsiyorum, huzurunuzda da yanınızda olacağımın taahhüdünü vermek istiyorum. Belediye Meclisi aday listesinde de kadın adaylara en fazla yer veren belediye başkan adayı olmaktan ayrıca mutluluk duyuyorum" dedi.

Kadınların iş hayatında daha ciddi, daha titiz ve sorumluluk sahibi olduğunu belirten AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, "İş hayatımda da stratejik konularda kadınlara yer vermeyi ve onlarla çalışmayı tercih ediyorum. Bu konuda hiç hayal kırıklığına uğramadım. Belediye Meclisi aday listesinde de kadınlara en fazla yer veren belediye başkan adayıyım. Aydın'ı kadınlarla kalkındırmak gerektiğine inanıyorum" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Pekgüzel'den Kadınlara Pozitif Ayrımcılık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement