AK Parti'li Vural Kavuncu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Vural Kavuncu Açıklaması

AK Parti\'li Vural Kavuncu Açıklaması

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Tavşanlı-Domaniç yolundaki onarım çalışmalarının 1 yıl içeresinde tamamlanacağını söyledi.

27.03.2013 12:11

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Tavşanlı- Domaniç yolundaki onarım çalışmalarının 1 yıl içeresinde tamamlanacağını söyledi.

Kavuncu, yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz hafta içerisinde Domaniç ilçemizde çalışmaları incelemek için yaptığım gezide yeni yapılan ve trafiğe açılan yolumuzdaki bazı eksiklikler ve yolda ki bozulmaları yerinde tespit ettik. İlçe de yapmış olduğumuz koordinasyon toplantısında ilçe çevre yolundaki eksiklikler de Belediye Başkanımız Yakup Yardımcı tarafından da dile getirildi.

Karayolları Bölge Müdürlüğümüzle yaptığım görüşmelerde bu eksiklikleri ve sorunları bildirdik. Yolumuzun bu bölümü 2012 yılı sonu itibariyle sadece geçici kabulü yapılmıştır. Kesin kabulünün yapılması için yüklenici firmaya bir yıl süre verilmiştir. Kesin kabul ancak eksikliklerin giderildiğini beyan edecek rapor doğrultusunda yapılacaktır.Devletimizin bütün kuruluşları aynı titizlik ve hassasiyetle çalışmalarını sürdürmektedir. Bu konuda yapılan işlerin milletimizin hizmetine sunulmadan önce bütün kontrolleri yapılmaktadır. Eksiklikler giderildikten sonra daha güvenli ve konforlu olacak" diye konuştu.

(EFE)

27.03.2013 11: 48: 54

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Vural Kavuncu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement