AK Parti'li Yemişçi: "Biz Başbakanımıza Baktıkça Yoruluyoruz" - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Yemişçi: "Biz Başbakanımıza Baktıkça Yoruluyoruz"

AK Parti\'li Yemişçi: "Biz Başbakanımıza Baktıkça Yoruluyoruz"

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, "Başbakanımız yoğun bir tempoda çalışıyor."

10.06.2012 13:42

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, "Başbakanımız yoğun bir tempoda çalışıyor. Biz onu seyrederken bile yoruluyoruz. Enerjisine hayret ediyoruz" dedi.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Şarköy'de bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Yüksel ile birlikte Şarköy'e gelen Yemişçi'yi, AK Parti Şarköy İlçe Başkanı Osman Kurd ile partililer birlikte karşıladı.

Kadın Kolları Başkanı Ömür Kena ve kadın kolları üyeleri ile bir araya gelen Yemişçi, Meclis'te AK Parti'li 70 kadın vekilin olduğunu kaydederek, "Önceki yıllara baktığımızda gelişmeler olduğunu görüyoruz. Kadın milletvekili arkadaşlarımız kadınlara yönelik çalışmaları var. Hükümet olarak kadınlara yönelik önemli kararlar alındı. Siz kadınlarımızın bizlere taşıdığı sorunları da TBMM'ne taşıyarak yapılması gerekenleri yapıyoruz" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın millete daha fazla hizmet etmek için geceli gündüzlü yoğun bir tempoda çalıştığını ifade eden Yemişçi, "Sayın Başbakanımız yoğun bir tempoda çalışıyor. Biz onu seyrederken bile yoruluyoruz. Enerjisine hayret ediyoruz" dedi.

Yemişçi, ilçe binasında partiye yeni katılan üyelere rozet taktıktan sonra, esnaf ziyaretleri yaptı. Daha sonra hastaneyi ziyaret eden Yemişçi Eriklice köyü ve Mürefte ile Hoşköy beldelerini ziyaret etti. AK Partili, Mürefte Belediye Başkanı İlhan Koçer ile Hoşköy Belediye Başkanı Kemal Özvarlık'tan beldelerinde devam eden yatırımlar hakkında bilgi aldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Yemişçi: 'Biz Başbakanımıza Baktıkça Yoruluyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement