AK Parti Malatya Milletvekili Öz Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Malatya Milletvekili Öz Açıklaması

AK Parti Malatya Milletvekili Öz Açıklaması

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, "Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşamaktan mutluluk duyuyorum diyen bütün insanlarla kucaklaşmaktan çekinmeyen bir partiyiz" dedi.

11.03.2014 13:31

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, " Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşamaktan mutluluk duyuyorum diyen bütün insanlarla kucaklaşmaktan çekinmeyen bir partiyiz" dedi.

Ak Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Yalova'nın Çınarcık ilçesindeki Malatyalılar Derneği'nin açılışına katıldı. AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan ile birlikte ilçeye gelen Öz partililerden büyük ilgi gördü. Öz, AK Parti'nin bütün inançlara saygılı bir parti olduğunu söyledi. Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşamaktan mutlu olan herkesle kucaklaştıklarını vurgulayan Öz, "Partimiz her inanca saygılıdır. Bu ülkede yaşayan bütün herkes birinci sınıf insandır. Ben Alevi'yim, Kürt'üm, göçmenim, dindarım, ateistim, baş örtülüyüm, başı açığım, ama Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşamaktan mutluluk duyuyorum diyen bütün insanlarla kucaklaşmaktan çekinmeyen bir partiyiz" diye konuştu.

Çınarcık Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Murat Erdoğan'a destek isteyen Öz, "Murat Erdoğan görev süresince hep Ankara'ya geldi ve burada ilçeye yatırım çekmek için mücadele etti. Bu dönemde de Çınarcık ilçesinin daha iyi bir yer olması için çalışmalarını sürdürecek. İlçenin ihtiyacı olan bütün yatırımların yapılması için ben de onunla birlikte mücadele edeceğim. Adeta sizin meclisteki ikinci milletvekiliniz olacağım" şeklinde konuştu. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Malatya Milletvekili Öz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement