AK Parti Manisa İl Başkanı Baybatur: "Esnaf, Çalışan, Üretici, AK Parti Döneminde Refaha Erdi" - Son Dakika
Yerel

AK Parti Manisa İl Başkanı Baybatur: "Esnaf, Çalışan, Üretici, AK Parti Döneminde Refaha Erdi"

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, esnafın, çalışanın, üreticinin AK Parti döneminde refaha kavuştuğunu bildirdi.

03.01.2012 18:00

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, esnafın, çalışanın, üreticinin AK Parti döneminde refaha kavuştuğunu bildirdi.

Baybatur, yaptığı yazılı açıklamada, açıklanan enflasyon oranlarının ardından memurlara verilecek enflasyon farkının da belli olduğunu, buna göre memurlara yüzde 2.7'lik ek zam verileceğini, en düşük memur maaşının bin 618 liraya yükseleceğini kaydetti. Kaymakamların enflasyon farkı zammıyla 89, polis memurunun ise 66 lira fark alacağını ifade eden Baybatur açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Başbakanımızın emekliler için müjdelediği İntibak Yasası da Bakanlar Kurulu'nda kabul edilerek imza altına alındı. Yakında meclise gelecek. 2,5 milyon emekli bu kanundan faydalanacak. Öte yandan öğrencilerimize verdiğimiz burslarda çok önemli artışlar yaptık. Biliyorsunuz biz göreve geldiğimizde yüksek öğrenimdeki öğrencilerimize aylık 45 lira burs ve kredi veriliyordu. Bizim hükümetimiz döneminde bu miktar kademe kademe arttırıldı. Ayrıca kredi yurtlar kurumunda kalan öğrenciler için gıda yardımı yapıldı. Bu gün başbakanımız öğrencilerimize bir müjde daha verdi. 2012 yılında öğrencilerimize ödenen burs ve kredi miktarları arttırılarak 260 liraya çıkartıldığını bildirdi. Esnaf, çalışan, üretici AK Parti döneminde refaha erdi."

- MANİSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Manisa İl Başkanı Baybatur: 'Esnaf, Çalışan, Üretici, AK Parti Döneminde Refaha Erdi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement