AK Parti Milletvekili Aday Adayı Topçu, Ardahan Halkına Hizmet İçin Yola Çıktım - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Topçu, Ardahan Halkına Hizmet İçin Yola Çıktım

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Topçu, Ardahan Halkına Hizmet İçin Yola Çıktım

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Abdullah Topçu, ’’Ben Ardahan halkına hizmet için yola çıktım. Ezelde ve ebedde rızıklarımızı tayin eden yüce rabbimiz bu hizmeti bize nasip etmişse bilin ki size tepeden bakan bir efendi değil. Size 24 saat hizmet edecek bir fani olacağım.’’Ak Parti Milletvekili aday adayı Topçu, Ardahan’daki en büyük sorunun işsizlik olduğunu söyleyerek,’’ İş yok, fabrika yok, sosyal güvence yok, biz niye kaçtık oralardan? Mecburduk, yoktu, yokluk vardı, okumak istiyorduk. Bizde devlet kapısında adam yerine konulmak istiyorduk. Hep askerde şehit olunca hatırlanmak istemiyorduk. Peki kendimizi kurtardık diye arkamıza bakmayacak mıydık, bugün yine aynı sıkıntılar yaşanmıyor mu, gençlerimiz geliyor büyük şehirlere bizim yaşadığımız sıkıntıların daha fazlasını yaşıyor.

25.03.2015 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Abdullah Topçu, "Ben Ardahan halkına hizmet için yola çıktım. Ezelde ve ebedde rızıklarımızı tayin eden yüce rabbimiz bu hizmeti bize nasip etmişse bilin ki size tepeden bakan bir efendi değil. Size 24 saat hizmet edecek bir fani olacağım."

Ak Parti Milletvekili aday adayı Topçu, Ardahan'daki en büyük sorunun işsizlik olduğunu söyleyerek," İş yok, fabrika yok, sosyal güvence yok, biz niye kaçtık oralardan? Mecburduk, yoktu, yokluk vardı, okumak istiyorduk. Bizde devlet kapısında adam yerine konulmak istiyorduk. Hep askerde şehit olunca hatırlanmak istemiyorduk. Peki kendimizi kurtardık diye arkamıza bakmayacak mıydık, bugün yine aynı sıkıntılar yaşanmıyor mu, gençlerimiz geliyor büyük şehirlere bizim yaşadığımız sıkıntıların daha fazlasını yaşıyor. Ardahan mağdur kalmış, Ardahanlı ilgisiz kalmış. Ardahanda bir tane dahi gencimizin çalışacağı fabrikamız yok. Üniversite mezunu çocuklarımızı ne zamana kadar temizlik firmalarının güvenlik şirketlerinin kapılarına mahkum edeceğiz. Bizler tırnaklarımızla kaza kaza buralara geldik. Çalmadık, çırpmadık, eşkiya olmadık, vatanımıza milletimize düşman olmadık. Ben bütün bu sıkıntıları yaşamış birisi olarak istiyorum ki benim Ardahan'da ki gençlerim de yaşamasın bunları. Zordur. Yüzlerce, binlerce gencimizin, büyük şehirlerde çok ciddi sıkıntılar yaşadıklarını hatta intihar edebilecek noktalara geldiklerini biliyorum. İşte bütün bunları yaşamış ve görmüş birisi olarak Ardahan'a sırtımızı dönemezdik. Bu sıkıntılara duyarsız kalamazdık. Elbette ki dönmedik, dönmeyeceğiz. Bİz tırpan çekmesini de, çobanlık yapmasını da, ata binmesini de,kotan tutmasını da biliriz. Allahın izniyle Mecliste Ardahan'ımızı, Ardahan'ımızın insanını adam gibi temsil etmesini de biliriz. Ardahan'da hizmete talip olacak kişi, 24 saat herkese açık olmalı. Dağdaki çobana da, ahırdaki çiftçiye de. Ahırada gireceksiniz, kahveye de, camiye de, sağcısı, solcusu, Alevisi, Sunnisi, Kürdü, Türkmeni bütün Ardahanlıyı kucaklayacaksınız. Hizmete talip olmak çileye talip olmaktır."

Topçu, ben bu çileye talibim diyerek, "Ne koltuk, ne makam; ne mal, ne mülk hiç bir şey de gözüm yok. Ölümün gerçek olduğu bir dünyada bilen için bunların hiçbir kıymeti yoktur. Ben Ardahan halkına hizmet için yola çıktım. Ezelde ve ebedde rızıklarımızı tayin eden yüce rabbimiz bu hizmeti bize nasip etmişse bilin ki size tepeden bakan bir efendi değil. Size 24 saat hizmet edecek bir fani olacağım. Ardahan'da bu çileye talip olan tüm değerli aday adaylarımıza başarılar diliyorum." - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Aday Adayı Topçu, Ardahan Halkına Hizmet İçin Yola Çıktım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement