AK Parti Milletvekili Adnan Yılmaz Kendi Adını Taşıyan Derslikte Oyunu Kullandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

AK Parti Milletvekili Adnan Yılmaz Kendi Adını Taşıyan Derslikte Oyunu Kullandı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
AK Parti Milletvekili Adnan Yılmaz Kendi Adını Taşıyan Derslikte Oyunu Kullandı

AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Erzurum Lisesi’nde kendi ismini taşıyan derslikte 1119 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Erzurum Lisesi'nde kendi ismini taşıyan derslikte 1119 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Beraberinde eşi, İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Yakutiye İlçe Başkanı Yunus Şahin ve partililer ile birlikte Erzurum Lisesine gelen Milletvekili Adnan Yılmaz, burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Sandık görevlileri ile bir süre sohbet eden Yılmaz, "Bugün halkımız doğrudan doğruya cumhurbaşkanını seçiyor. Bu açıdan son derece önemli bir seçim. Seçimin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Advertisement